Glumac o teškoj nesreći: Oko mi je skoro ispalo. Mogao sam ga vidjeti drugim okom

Foto: ABC

GLUMAC Jeremy Renner ispričao je nove detalje teške nesreće u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Naime, početkom siječnja Rennera je pregazila ralica i zamalo ga je usmrtila, slomivši mu više od 30 kostiju.

Renner je u ekskluzivnom intervjuu za ABC rekao da se "sjeća svega i da je kroz sve bio budan".

Rennerovi prijatelji i mještani također su gostovali u prilogu, a susjed Rich Kovach rekao je da je glumcu "tekla krv iz ušiju".

"Njegovo oko izgledalo je kao da mu je izbijeno", rekao je Kovach, a njegovu priču potvrdio je i sam Renner.

"Vjerujem da sam mogao vidjeti svoje oko drugim okom", otkrio je glumac.

Nakon što je hitno prebačen u bolnicu liječnici su uspjeli spasiti Rennerovu očnu duplju pomoću metalnih ploča i vijaka.

Renner je priznao da je u početku mislio da će ostatak života provesti kao "biljka", ali sada ponovno ima vid na oba oka i nevjerojatno je napredovao u oporavku.

Nakon svega što je prošao Renner je zahvalan što nije bio sam kada se nesreća dogodila. "Da sam bio sam, to bi bila užasna smrt", rekao je. “I sigurno bih umro. Ali nisam bio sam. Bio sam sa svojim nećakom", dodao je.

Podsjetimo, Renner je pokušavao koristiti snježnu ralicu kako bi svom nećaku pomogao izvući auto iz dubokog snijega u blizini svoje kuće, ali je zaboravio povući kočnicu za slučaj opasnosti kada je izašao iz vozila da mu pomogne. Ralica se tada počela kotrljati prema Rennerovom nećaku, a kada je glumac potrčao da se vrati unutra i uspostavi kontrolu nad njom, povučen je ispod nje i zgnječen.

Unatoč boli i ozljedama koje je pretrpio, Renner je rekao da ne žali što je pokušao zaustaviti ralicu. "Učinio bih to opet", rekao je. "Išlo je točno na mog nećaka. Ponovno bih to učinio."

Pročitajte više