Glumcu su optužbe za kanibalizam i silovanje uništile karijeru: Zahvalan sam na tome

Foto: Profimedia

Glumac Armie Hammer otkrio je u svom posljednjem intervjuu da je zahvalan na šokantnim optužbama za kanibalizam i zlostavljanje koje su uništile njegovu karijeru, piše Daily Mail. Naime, Hammera je njegova bivša djevojka Effie Angelova optužila za silovanje i zlostavljanje. No glumac je oslobođen optužbi zbog nedostatka dokaza.

"Što god da su ljudi rekli, što god da se dogodilo, sada sam na mjestu u svom životu gdje sam zahvalan za svaki djelić toga. Zaista sam zahvalan na tome jer prije nego što su mi se sve te stvari dogodile, nisam se osjećao dobro. Nikad nisam bio zadovoljan sobom i imao samopoštovanje", rekao je Hammer.

"U mom je životu eksplodirala bomba i sve je ubila"

Kada mu je karijera propala zbog optužbi za kanibalizam i seksualno zlostavljanje, morao je sam naučiti kako voljeti sebe. "Bila je to smrt ega, smrt karijere. U mom je životu eksplodirala bomba i sve je ubila. Bilo je puno trenutaka kada sam mislio da ovo više ne mogu podnijeti", rekao je glumac.

"Stajao sam na obali i otplivao sam jako daleko i samo sam ležao... Na neki način bio je to pokušaj samoubojstva. Ali mislio sam da to ne mogu učiniti svojoj djeci", rekao je Hammer, koji ima dvoje djece s Elizabeth Chambers, koja se od njega rastala u srpnju 2020.

Optužbe protiv glumca su odbačene, ali Hammer je priznao da je emocionalno zlostavljao svoje bivše partnerice, za što je okrivio pastora koji ga je zlostavljao kad je bio 13-godišnjak.

Šokantne optužbe

Podsjetimo, Hammer je u siječnju 2021. bio optužen za seksualno zlostavljanje i kanibalizam, a kasnije i silovanje. Nekoliko žena podijelilo je njegove poruke koje se vrte oko sado-mazo seksa i kanibalističkih fantazija. S njim su uskoro mnogi prekinuli suradnju. 

Najteže optužbe iznijela je žena imena Effie, koja je tvrdila da ju je glumac tijekom dugogodišnjeg odnosa seksualno zlostavljao. Effie je tvrdila da ju je glumac seksualno, psihički i emocionalno zlostavljao tijekom njihove veze, koja je trajala četiri godine. U to vrijeme je, kaže, Armie bio u braku s Elizabeth Chambers. 

No Effie je kasnije priznala da je ona ganjala Hammera, pristala na seks s njim i da on nije opasan niti je ikoga silovao.

"Isplanirala je sve u detalje. Od toga u kojem ću je Starbucksu vidjeti, kako ću je pratiti kući, kako će njezina ulazna vrata ostati otvorena i ja ću ući u njezin dom i kako će sve završiti dogovorenim seksom bez pristanka. Svaki detalj smo prošli prije. Nikad ne bih to učinio nekome neočekivano. Nikad", rekao je glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.