Glumica iz serije Ne daj se, Nina rodila je prvo dijete

Foto: Instagram

GLUMICA Bojana Ordinačev, koju javnost najbolje pamti kao sekretaricu Patriciju Vučković iz serije Ne daj se, Nina, otkrila je na svom Instagram profilu da je rodila svoje prvo dijete.

"Ti si bio svugdje u mojem svemu. Pile moje, pače moje malo... Lavče moje", napisala je Bojana u opisu fotografije svog sina. U komentarima su glumici na prinovi čestitali mnogi obožavatelji i kolege. Prva joj se javila Lana Gojak Bajt. 

Bojana je vijest o trudnoći objavila u lipnju. Nedavno je na Instagramu objavila snimku na kojoj iz kutije pušta plave balone i tako otkrila spol bebe.

Glumica je s partnerom u vezi više od devet godina, ali o svom privatnom životu ne priča puno.

"Ne mislim da se tu nešto specijalno ima za reći. Sasvim sam normalna djevojka s normalnim dečkom i mislim da smo kao svaki drugi par. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Staloženija sam, smirenija, razumnija, tolerantnija. Uživam u tome što sam sama savladala svoj karakter, a ne netko drugi. S dečkom pored partnerskog odnosa njegujem i prijateljski. Jedno drugom zaista smo obitelj. Imamo i slične interese", rekla je prošle godine za srpski Story.

Pročitajte više