Glumica iz Spasilačke službe žali što je stavila silikone s 18 godina: "Glupa odluka"

Screenshot: YouTube

Nicole Eggert, koja je utjelovila  Summer Quinn u televizijskoj seriji Spasilačka služba (Baywatch), boluje od raka dojke. Sada, kaže, žali što je s 18 godina, dok je glumila u popularnoj seriji, povećala grudi.

"Gledam sve te mlađe djevojke koje to rade i pomislim: 'Bože, ostavite svoja tijela na miru.' Ali kad morate obući taj jednodijelni kupaći kostim i toliko ste ravni, pomislite: 'Što je ovo?' Ništa ne možete učiniti. Ne možete ničim popuniti kupaći kostim", rekla je za magazin People. 

"To je bila glupa odluka"

Glumica nije bila ni fizički ni psihički spremna svaki dan na setu nositi taj kupaći, no sada joj je jasno da joj povećanje grudi nije trebalo. "To je bila glupa odluka 18-godišnjakinje", rekla je.

Da boluje od raka, objavila je ranije ovog mjeseca. Za karcinom je saznala nakon što je napipala kvržicu u lijevoj dojci te je ubrzo saznala da mora na kemoterapije. Najteže joj, kaže, pada pomisao da bi mogla napustiti svoje kćeri Dilyn i Keegan. 

"Dilyn je odrasla osoba, ali kod kuće imam 12-godišnjakinju kojoj sam jedini roditelj. Nemam obitelj. Nemam ništa. Radim sve kako ne bih poludjela", rekla je.

Prijateljica skuplja novac za pomoć Nicole

Njezina bliska prijateljica Mindy Molinary stvorila je GoFundMe stranicu kako bi joj pomogla sa skupim nadolazećim tretmanima.

"Nicole je uporna i uvijek je nalazila način kako da se snađe, ali ovo je drugačije. Neće moći raditi dok je na tretmanima. Pred njom je dug, zastrašujući put i teško joj je tražiti pomoć. Preklinjem vas da pomognete mojoj prijateljici platiti medicinske račune kako bi bila sigurna da neće ostati bez doma za svoju obitelj tijekom ovog iznimno teškog vremena", rekla je Mindy.

Eggert je vrlo rano počela s glumom. U dobi od osam godina dobila je ulogu u filmu Rich and Famous. Imala je stalnu ulogu Marci Ferguson u Who's the Boss? od 1985. do 1986. godine. U siječnju 1987. glumila je Jamie Powell u sitcomu Charles in Charge. U trećoj i četvrtoj sezoni pridružila se Spasilačkoj službi. 

Pročitajte više