Glumica koja se dva puta udala za Muska se zaručila, vijest objavila na Twitteru

Foto: Profimedia

37-GODIŠNJA glumica Talulah Riley, koja se dva puta udala za Elona Muska, sada se zaručila za glumca Thomasa Brodie-Sangstera. Par je u vezi dvije godine.

Thomas je vijest objavio putem Instagrama, uz romantičnu fotografiju iz čamca, dok je glumica to učinila preko - Muskovog Twittera.

"Jako sam sretna što mogu podijelili da smo nakon dvije godine veze Thomas Brodie Sangster i ja zaručeni", napisala je Talulah uz fotografiju sa zaručnikom. Ubrzo je na objavu reagirao i sam Musk koji je napisao da im čestita uz emotikon srca.

Podsjećamo, britanska glumica udala se za Elona Muska u dva navrata. Prvi put su bili u braku od 2010. do 2012., a drugi od 2013. do 2016.

"Pretpostavljam da je razlog za ponovno vjenčanje bio samo taj što je bilo glupo biti zajedno nevjenčan nakon što smo bili u braku. Znate, to je kao navika. Govorili smo: 'Ovo je moj muž' i 'Ovo je moja žena'. Oh ne, čekaj, mi to više nismo. Bolje da opet budemo to. Bilo je glupo govoriti 'ovo je moj dečko' nakon što smo bili u braku. Pa smo se ponovno vjenčali", kazala je jednom prilikom u intervjuu za The Independent.

Pročitajte više