Glumica seksualnom zlostavljaču poslala gnjusni paket: "Idući put će unutra biti nešto tvoje"

Screenshot: Youtube

JEDAN od najvećih seks skandala u povijesti i dalje potresa Hollywood, a sve više i više glumica izlazi u javnost sa svojim pričama o seksualnom zlostavljanju.

Ovaj put je u javnost procurila priča o glumici koja se usprotivila holivudskom moćniku. Riječ je o slavnoj Carrie Fisher koja sama nije bila žrtva zlostavljanja, ali se zauzela za prijateljicu Heather Ross.

Novi skandal u Hollwoodu: Slavni oskarovac je silovao moju prijateljicu

Cijela se priča dogodila 1999. kad je Ross radila u filmskoj industriji. Bila je u autu s jednim poznatim holivudskim producentom, a on je u jednom trenu parkirao, spustio njeno sjedalo i legao na nju. Nekako se uspjela izvući, a kasnije se požalila prijateljici Carrie Fisher.

Odvažna Carrie je producentu odlučila pokazati što misli o njegovom ponašanju, piše Independent.

"Poslala mu je kravlji jezik iz jednog poznatog restorana uz poruku: 'Ako ikad ponoviš tako nešto s mojom dragom Heather ili bilo kojom drugom ženom, u sljedećem će paketu biti nešto tvoje u puno manjoj kutiji'", ispričala je Ross.

Woody Allen zgrozio javnost reakcijom na optužbe žena da ih je silovao Harvey Weinstein

Prema njenim tvrdnjama, Carrie mu je paket dostavila osobno kako bi vidjela njegovu reakciju.

"Ona je bila takva. Jako mi nedostaje. Uvijek se zauzimala za ljude i otvoreno izražavala svoja mišljenja", zaključila je Ross.  

Pročitajte više