Glumici iz Pune kuće provalili u dom i ukrali nakit u vrijednosti od milijun dolara

Screenshot/Foto:YouTube/Press

GLUMICI Lori Loughlin ova je godina započela burno. Kako prenose strani mediji, 3. siječnja je provaljeno u njezin dom i ukraden joj je skupocjen nakit. Glumica i njezin suprug Mossimo Giannulli u vrijeme provale nisu bili kući. 

Kako prenosi TMZ, sigurnosne kamere su snimile grupu lopova koji su razbili prozor u spavaćoj sobi para i tako ušli u kuću. Nosili su crno i imali maske. Lopovi su ukrali skupocjen nakit u vrijednosti od milijun dolara. 

Policija zasad nije sigurna je li riječ o nasumičnoj ili organiziranoj provali. Vjeruju da je grupa lopova iz Južne Amerike i da su možda napustili SAD ubrzo nakon krađe.

Glumica je za TMZ ispričala da u vrijeme provale ona i suprug nisu bili kod kuće, zbog čega je vrlo sretna. 

"Sretna sam što nitko nije bio kod kuće i što nitko nije ozlijeđen kada se incident dogodio", ispričala je Lori. 

Dodala je da joj je gubitak prijatelja i kolege Boba Sageta teško pao te da je stvari stavila u drugačiju perspektivu. Za nju su prijatelji i obitelj najvažniji, zato je ne brine gubitak nečega zamjenjivog poput nakita. 

Podsjetimo, glumica je u prosincu 2020. godine izašla iz zatvora nakon dvomjesečne kazne zbog sudjelovanja u prijevari kojom su se osiguravala mjesta na prestižnim sveučilištima privilegiranoj djeci. Lori i Mossimo su priznali da su platili 500 tisuća dolara kako bi njihove dvije kćeri bile primljene na sveučilište Južne Kalifornije kao članice veslačkog tima, iako se nikad nisu bavile veslanjem. 

Pročitajte više