Glumicu napali da izgleda "bolesno", ona im odbrusila: Imam 38 godina, ne 14

Foto: Instagram

SELFIE glumice Michelle Trachtenberg na Instagramu zabrinuo je njezine obožavatelje. Mnogi su joj u komentarima pisali da izgleda bolesno. Glumica je pozirala s kolegicom Alexom PenaVegom. 

"Žute oči, jesi li dobro?", "Molim te da se provjeriš radi hormonalnih, autoimunih i drugih poremećaja. Ako ne nađu ništa prvi put, učini to ponovno. Jesi li općenito iscrpljena? Samo korak po korak. Želim ti sve najbolje", "Bez uvrede, Michelle, ali izgledaš pomalo iscrpljeno. Mislim da su ljudi zabrinuti da bi to moglo biti povezano sa zdravljem. Još uvijek si lijepa", neki su istaknuli. 

Kad je jedan obožavatelj komentirao da Michelle izgleda bolesno, ona mu je vratila. "Objasni mi kako izgledam bolesno. Jesi li izgubio kalendar i nisi shvatio da nemam 14 godina. Imam 38 godina. Kako jadan komentar."

Obratila se hejterima

Michelle je imala još jednu objavu u kojoj je pričala o porukama koje je primila. "Nedavno sam dobila nekoliko komentara o svom izgledu. Nikad nisam bila na plastičnim operacijama. Sretna sam i zdrava. Gledajte sebe, hejteri", poručila im je. 

Zatim je objavila selfie izbliza na kojem je pokazala svoje prirodno lice. "Zabavna činjenica. Ovo je moje lice. Nije pothranjenost, nema problema. Zašto mrziš? Uzmi kalendar", odbrusila je.

Pročitajte više