Godina kada je umrla ljubav: Ovi su nas razvodi najviše šokirali u 2016. godini

Foto: Guliver Image/REX

PROTEKLA godina bila je kobna za mnoge celebrity brakove, a neki su išli tako daleko da su je prozvali "godinom kada je umrla ljubav u Hollywoodu".

Skoro pa nije prošao mjesec kada nas nije šokirao neki novi razvod, a pucale su i ljubavi za koje su mnogi smatrali da će biti vječne. Raspadale su se i veze, neke novopečene (poput Taylor Swift i Calvin Harris pa zatim Taylor Swift i Tom Hiddleston), ali i neke dugogodišnje za koje su mnoge smatrali da su vječne (Rihanna i Drake, Naomi Watts i Liev Schrieber).

Ipak, najviše pažnje javnosti prikupljali su razvodi brakova koji su najčešće bili veoma dramatični, puni otpužbi, teških riječi i spominjanja ogromnih cifra.

Donosimo vam popis najšokantnijih razvoda u 2016. godini.

5. Nicolas Cage i Alice Kim

Nicolas Cage razveo se u lipnju od Alice Kim s kojom je u braku bio 12 godina. Kasnije se pričalo da je Alice varala slavnog glumca te da su je viđali s nepoznatim muškarcem u Nevadi. Nicolasu je to treći propali brak. Upoznali su se 2004. godine u restoranu u kojem je Alice tada radila kao konobarica, a samo dva mjeseca kasnije su se zaručili. Zajedno imaju 10-godišnjeg sina.

4. Kate Beckinsale i Len Wieseman

U listopadu je redatelj Len Wiesman podnio zahtjev za razvod od glumice Kate Beckinsale nakon 12 godina braka. Njih dvoje su već neko vrijeme prije razvoda živjeli odvojeno, a krahu je navodno kumovala redateljeva veza s mladom glumicom i manekenkom CJ Franco.

3. Tobey Maguire i Jennifer Meyer

Spiderman Tobey Maguire u listopadu je najavio da je nakon devet godina braka i trinaest godina veze došao kraj ljubavi između njega i supruge Jennifer Meyer s kojom ima dvoje djece. S 39-godišnjom dizajnericom nakita je navodno ostao u prijateljskim odnosima zbog dobrobiti djece.

2. Johnny Deep i Amber Heard

U svibnju je stigla vijest o razvodu braka Johnnyja Deppa i Amber Heard koji je trajao samo 15 mjeseci. Vrlo brzo je postalo jasno da će to biti jedan od najskandaloznijih razvoda ove godine jer se Amber na sudu pojavila s masnicama i tvrdila da ju je Depp fizički zlostavljao.

Kako prije braka nisu potpisali predbračni ugovor, mnogi su sumnjali u to da Amber na ovaj način pokušava izmusti što veću cifru od slavnog glumca. Na kraju je cijela stvar završila nagodbom od 10 milijuna dolara.

1. Angelina Jolie i Brad Pitt

Definitivno najšokantnija bila je vijest o razvodu idealnog holivudskog para, Brada Pitta i Angeline Jolie. Angelina je u rujnu podnijela zahtjev za razvodom, a kao razlog je navela nepomirljive razlike. U braku su bili od 2014. godine, a prije sudbonosnog da u vezi su bili deset godina.

Izvori bliski paru tvrdili su da je svemu kumovalo neslaganje oko odgoja njihove djece. Kasnije se za razvod optuživalo Angelininu ljubomoru, Bradovu navodnu nevjeru s glumačkom partnericom Marion Cotillard pa čak i Bradovi poslovni planovi u Hrvatskoj, kao i Angelinine političke ambicije.

U javnost su vrlo brzo procurili detalji o njihovoj posljednjoj velikoj svađi u zrakoplovu kada se Brad navodno izderavao na njihovog 15-godišnjeg sina Maddoxa, što je za Angelinu bila kap koja je prelila čašu. Trenutno se na sudu natežu oko skrbništva nad djecom.

Pročitajte više