Godinama je kritiziraju zbog izgleda, sad hejterima poručuje: "Savršena sam, ajd bok"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez poslala je poruku svima onima koji online kritiziraju njen izgled.

"Dakle, pokušavam ostati mršava, ali otišla sam po četiri tacosa, tri rolice s jajima, pržene kolutiće luka i sendvič s piletinom. Ali iskreno, briga me za težinu jer će ljudi ionako uvijek prigovarati oko toga. Premršava si, predebela si. Ovo ti ne stoji, bla, bla, bla... Savršena sam kakva jesam", poručila je u Storyju na TikToku.

"Poruka priče? Ajd bok", zaključila je.

@selenagomez

Love my girl Camilla

♬ Bam Bam (feat. Ed Sheeran) - Camila Cabello

Godinama na meti hejtera

Selena je godinama na meti online trolova zbog svog izgleda. 2015. godine napadali su je zbog fotografije u bikiniju, nakon čega je ona objavila još jednu uz poruku: "Volim biti sretna sama sa sobom." 2018. godine dizajner Stefano Gabbana komentirao je kolaž njenih fotografija s "baš je ružna". Ona njegovu izjavu nije komentirala, no nekoliko mjeseci kasnije pojavila se s ukrasom na kosi na kojem je pisalo "ružna".

Iako se čini da se dobro nosi s hejterima, Selena je u nekoliko prilika javno progovorila o svom samopouzdanju. "Postala sam poprilično nesigurna. Imam i lupus, tako da mi i zbog toga težina dosta varira. Morala sam prilično rano naučiti da ne smijem uzimati takve komentare srcu i shvatiti da to uopće nije važno", rekla je u intervjuu 2020. godine.

Pročitajte više