Godinu dana nakon suđenja odvjetnica Johnnyja Deppa kaže da se i dalje čuje s njim

Foto: EPA

TIJEKOM suđenja između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard neočekivana zvijezda bila je lijepa odvjetnica slavnog glumca. Za Camille Vasquez i Deppa mnogi su fanovi navijali da budu u vezi, no ona ni u jednom trenutku nije potvrdila da je između njih bilo ičega.

Dopisuju se

No sada je za magazin People otkrila da je i dalje u kontaktu s Deppom. "Posljednji put sam s Deppom telefonski razgovarala prije nekoliko mjeseci, ali često se dopisujemo. Postoji grupa nas koja se dopisuje s njim i šalje mu e-mailove, čestitali smo mu na uspjehu koji je postigao u posljednjih godinu dana.

Bliži mu se veliki rođendan, 9. lipnja proslavit će 60 godina, pa sam sigurna da će slaviti s imobiliziranom nogom jer, kao što ste vidjeli, zadobio je ozljedu gležnja, sumnja se na prijelom", rekla je Camille. 

Naime, Johnny je nakon premijere filma Jeanne du Barry u Cannesu imao nezgodu s gležnjem. Zbog prijeloma i oporavka odgodio je američku turneju sa svojim bendom. 

Ponosna na obavljen posao

Camille kaže da se odvjetnički tim koji je prije godinu dana pobijedio u milijun dolara vrijednom pravnom sporu nazvao Crni biser, po jedrenjaku Jacka Sparrowa, Deppova lika iz Pirata s Kariba. Tako im se zove grupa u kojoj komuniciraju.

"Tako sam ponosna na posao koji smo obavili. Nisam sve ja radila, ovo je sjajan tim sa suradnicima koji su se potrudili da obave posao koliko su god mogli. Još uvijek smo zajedno i brinemo jedni za druge", kazala je Vasquez.

Pojavile se glasine o njihovoj vezi za vrijeme suđenja

Podsjetimo, tijekom suđenja lijepa Camille privukla je pažnju i svojim izgledom, ali i s nekoliko nježnih zagrljaja sa svojim klijentom Deppom. Mnogi su zbog toga počeli sumnjati da su se Depp i odvjetnica zaljubili.

Nakon što je čula za glasine o navodnoj vezi s Deppom, Camille je rekla da je razočarana što su ljudi mislili da su njezine interakcije s Deppom na bilo koji način "neprikladne ili neprofesionalne". 

"To je također neetička optužba. To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena", rekla je. 

Pročitajte više