Godinu dana vježba poput Viktorijine anđelice: "Život mi se totalno promijenio"

Foto: Instagram

SANNE VANDER, 22-godišnja Nizozemka s adresom u Los Angelesu otkrila je kako joj se život okrenuo naglavačke nakon što je odlučila vježbati poput Viktorijine anđelice i te se odluke pridržavala godinu dana. Na kraju je i sama postala manekenka.

Sanne je u kolovozu prošle godine počela snimati i objavljivati videa na YouTubeu. Otada je objavila više od 150 snimaka na kojima pokazuje vježbe koje izvodi, a koje je prekopirala od Candice Swanepoel, Adriane Lime i Stelle Maxwell. 

U videu koji je objavila prošlog tjedna, Sanne je obilježila godišnjicu svog novog života, otkrivši da se osjeća ne samo fizički, nego i psihički jačom.

Kako je ispričala, s dečkom je lanjskog kolovoza otputovala u Los Angeles, a zgrada u kojoj su bili imala je "predivnu teretanu".

"Ušla sam u nju i nisam znala što bih. tu si bile neke sprave a ja sam pomislila da je sve što znam trčati po stazi za trčanje", rekla je.

Svjestan da Sanne ne voli vježbati, njen dečko savjetovao joj je da počne oponašati Victorijine anđelice, jer je velika obožavateljica Victoria's Secreta. U prvom videu, koji je objavila 27. kolovoza 2017. bavila se vježbama trenera poznatih Chasea Webera.

"Bila sam u teretani u Los Angelesu pola sata, sva sam se preznojila", prisjetila se i priznala da je guglala pojedine vježbe. Video je pregledan 340.000 puta, a njen kanal je u godinu dana prikupio 36.000 pretplatnika.

U međuvremenu se počela oslanjati na serijal "Treniraj poput anđelice" koji je objavio Victoria's Secret, a među vježbama koje je pokazala na YouTubeu su joga Stelle Maxwell i vježbe za cijelo tijelo Candice Swanepoel.

"Od cure koja nije voljela vježbati postala sam cura koja vježba skoro svaki dan, obožava to i potpuno je usvojila cijeli taj zdravi stil života", rekla je i dodala da joj nikad nije bio cilj smršavjeti.

"Oduvijek sam bila mršava, neću sad lagati da sam drastično smršavjela. Oduvijek sam se zdravo hranila", rekla je, naglasivši da je ipak sad mnogo snažnija, fleksibilnija, manje umorna te ne osjeća više nikakve bolove u leđima, koji su je ranije veoma mučili. Dodaje i da je zbog svega sad mnogo sretnija osoba.

Iako se bojala da je preniska da postane manekenka, ove godine potpisala je ugovor s jednom agencijom..

"Treniranje poput Viktorijine anđelice mi je promijenilo život", kaže, a obožavatelji su joj već savjetovali da proba otići na casting Victoria's Secreta.

Pročitajte više