Goga Sekulić "brije" s hrvatskim policajcem

SRBIJANSKA folk pjevačica Goga Sekulić, koja je prije 15-ak dana na graničnom prijelazu Tovarnik ostala bez Audija A4, puna je hvale za tretman hrvatskih policajaca koji su je, u sklopu slučaja, operativno obradili, a kako se čini, jedan od naših MUP-ovaca Gogu je počeo "obrađivati" i privatno.

Podsjetimo, Goga se prije nešto više od dva tjedna našla u nezavidnoj situaciji kada joj je prilikom redovite kontrole hrvatska policija oduzela automobil Audi A4, za koji je utvrđeno da je ukraden te da se nalazi na policijskom popisu traženih vozila. Pjevačica je srbijanskom tabloidu Svet ispričala kako je, nakon što je ustanovljeno da je Audi "vruć", bila sprovedena u Koprivnicu.

Tijekom vožnje od Tovarnika do Koprivnice, Goga je sama sjedila u marici, a na rukama nije imala lisičine. Kaže kako joj je ta vožnja bila vrlo neugodna, ali su hrvatski policajci bili blagonakloni te su u više navrata zaustavili kombi kako bi Goga "uzela svježeg zraka". U jednom su je restoranu čak častili pićem jer je bila žedna, piše Svet.

Tijekom ispitivanja s Gogom je razgovarala policijska inspektorica koju je osim podataka vezanih za nabavku Audija, interesiralo i poznaje li Cecu Ražnatović, te je li poznavala Arkana i Legiju.

Policiju je naravno zanimalo i gdje je i kod koga Sekulić kupila Audi A4, a u jednom je trenutku čak uspjela uspostaviti kontakt mobitelom s dilerom od kojeg je kupila Audi. No, prodavač je bio vrlo vulgaran i prema pjevačici i prema policiji koja je pokušala utvrditi gdje je nabavio ukradeni Audi.

Zanimljivo je i kako je policijska inspektorica u šali komentirala kako zna neke Cecine pjesme, te je dodala kako će nakon incidenta s Audijem Goga Sekulić zacijelo postati najpoznatija srbijanska zvijezda u Hrvatskoj. Sekulić dodaje kako joj je inspektorica, nakon što se vratila u Beograd, poslala SMS poruku s pitanjem je li dobro doputovala kući te je li sve dobro prošlo.

Novinar Sveta zaključuje razgovor kako je osim policijske inspektorice s kojom se sprijateljila, na Gogu dobar dojam ostavio i jedan inspektor.

"Pojavio se jedan koji jako dobro izgleda. Imao je ekstra styling, cijela prostorija mirisala je na njega. Pričali smo o svemu, dotakli smo se čak i horoskopa. Najsimpatičnije mi je bilo na kraju kada je došao stariji gospodin iz Zagreba koji mu je rekao: "Djevojka je čista, lijepa, javna osoba, ni kriva ni dužna, i ja je oslobađam". A ti, dečko, budi pametan i uzmi njen broj telefona". - priča Goga Sekulić.

Na pitanje je li ga uzeo, Goga je odgovorila: "Da. Već me je zvao."

Pročitajte više