Gola Evan Rachel Wood: Djevojka bijele kože i vatrene kose



AMERIČKA glumica i pjevačica Evan Rachel Wood skinula se gola pred fotografom Terryjem Richardsonom za novo izdanje časopisa i-D. Iza naslova "Malo sam agresivna što se ljubavi tiče" stoji njezina priča u kojoj govori o svojem privatnom životu kojeg je dio i pjevač Marilyn Manson.

Evan Rachel Wood je karijeru započela ulogom u filmu "Little Secrets" iz 2002. godine. Uslijedili su filmovi poput "Pretty Persuasion", "Down in the Valley" ili "Running with Scissors". Kritičari su je častili komentarima kao što su "jedna od najboljih glumica svoje generacije" ili "mudra djevojka koja stoji iza tako malog broja godina".

Evan se zaljubila u Marilyna Mansona zbog tuša za oči

Svijet ju je ipak najbolje upoznao kad je bila u ljubavnoj vezi s Marilynom, koja je trajala od prosinca 2006. do kolovoza 2008. godine. Tek sredinom 2007. godine javnost je doznala za njihovu vezu. Par se upoznao na partiju u hotelu Chateau Marmont, a Woodova je kasnije priznala da ju je kod Mansona privukao "njegov tuš za oči".

Svoju vezu jednom prilikom opisali kao "nježnu i zdravu". Njezina dva portreta koje je naslikao Manson bila su izložena u muzeju Celebritarian Corporation Gallery of Fine Art, a tadašnja djevojka ga je inspirirala i za pjesmu "Heart-Shaped Glasses". Glumica se pojavila i u spotu za tu pjesmu, a Marilyn je kasnije rekao kako je to najbolje plaćena uloga u jednom spotu ikad.

Nakon prekida crvenokosu glumicu i pjevačicu povezivali su s glumcem Mickeyem Rourkeom. Naime, u filmu "Hrvač" glumila je njegovu kćer, ali je sve glasine o ljubavnoj vezi u stvarnom životu odlučno demantirala. "Ljudi su mislili da hodamo jer smo se tijekom snimanja jako zbližili, do te mjere kako ste bliski s članom obitelji. Zato smo se osjećali dovoljno slobodno da se zagrlimo i tako šećemo ulicom, što se naravno krivo shvatilo. Mi smo samo prijatelji", rekla je Evan u intervjuu u prosincu prošle godine. Trenutačno je u vezi s glumcem Shaneom Westom.

Evan je bila palvuša, brineta, crnka i sada crvenokosa

U djetinjstvu školovala se kod kuće, a gimnaziju završila s 15 godina. Paralelno je trenirala taekwondo i danas ima crni pojas. Lijepa crvenokosa djevojka, koja nije oduvijek crvenokosa, i izrazito bijele puti sebe je opisala riječima: "Vrlo sam povučena i nisam djevojka koja voli partijanje i izlaske do dugo u noć", što odudara od holivudskog prosjeka.

Pročitajte više