Gola Pamela Anderson moli da je kupite, cijena "prava sitnica" - oko 3000 kuna

Foto: JLP

PAMELA ANDERSON u svijetu je gotovo podjednako poznata po svojim golišavim fotkama i predanom zalaganju za zaštitu životinja, a te dvije svoje velike ljubavi često uspješno spaja.

Trenutno je sve svoje snage usmjerila na zaustavljanje zloglasnog kineskog festivala Yulin u kojem svake godine nastrada više od 10 tisuća pasa i mačaka, od kojih su mnogi ukradeni kućni ljubimci.

Uz Matta Damona, Leonu Lewis, Joaquina Phoenixa i mnoge druge, Pamela nastoji skrenuti pozornost svijeta na barbarsku tradiciju koja i dalje traje, unatoč višegodišnjim naporima brojnih svjetskih društava za zaštitu životinja.

Slavna glumica uz ostalo nastoji skupiti i što više sredstava za plemeniti cilj, a tako je odlučila prodati i nekoliko knjiga, ali i jedan personalizirani, vlastoručno potpisani primjerak Playboya na čijoj naslovnici pozira potpuno gola. Cijena primjerka je 500 dolara ili nešto više od 3000 kuna, a Pam je i objasnila zašto to sve čini:

"Deru im kožu na živo, bacaju ih još žive u kipuću vodu, kradu ljudima ljubimce iz dvorišta zbog barbarskog uvjerenja da će, pojedu li pseće meso, biti zdraviji tijekom zime. Ovo se ne smije događati u 21. stoljeću bez obzira na to što im je to tradicija već 400 godina".

Pročitajte više