Golmanu se bivša osvetila stavljanjem na net snimke njihovog perverznog seksa

STEFAN POSTMA, nizozemski golman, u četiri godine karijere u engleskim klubovima Aston Villi i Wolverhamptonu nije ostavio trag, točnije, jedva da je sakupio desetak utakmica u Premiershipu.

Međutim, zahvaljujući snimci na kojoj ga njegova tadašnja djevojka "guzi" sa seksualnim pomagalom popularno znanim kao "strap on" (penis nastavak sa prilagodljivim remenjem), čini se da je ipak dosegao slavu, barem onu internetsku.

Postmi se djevojka stavljanjem snimke njenog analnog zadovoljavanja golmana navodno osvetila zato što ju je ostavio, barem tako pišu "povjerljivi" britanski tabloidi.

Postma je još prošle godine u zadnji tren uspio u tome da skandalozna snimka ne dospije u javnost, tako što ju je za nepoznatu sumu otkupio kada ju je bivša pokušala prodati na eBayu.

Engleskinja se ipak držala one njihove, kako je "osveta jelo koje je najbolje servirati ohlađeno" i godinu dana poslije ipak postala kućni video uradak na internet.

U Nizozemskoj je posljednjih dana nastala prava pomama za snimkom, pa se jedan tamošnji sajt srušio nakon što je u jedan dan imao više od 400 tisuća "hitova". Čak je i nizozemska televizija prikazala snimku, što je izazvalu buru protesta gledatelja zbog "tvrdoće" sadržaja.

Postmin agent Piet Buter je izjavio da njegov klijent "očajnički nastoji maknuti snimku sa svih web stranica. Ali, šteta je već učinjena. Njemu je stvarno žao, naročito zbog njegovih roditelja"

>>> Snimku možete pogledati ovdje ()

Pročitajte više