Golotinja na Farmi: "Slučajne" sise, obline i neuspješni pokušaji seksa

U REALITY showu Farma voajerski nastrojeni gledatelji već nekoliko tjedana mogu gledati "pomno" odabrane sudionike kako u uvjetima od prije otprilike dvjesto godina muku muče s održavanjem higijene, spavanjem na slamnatim krevetima ili nedostatkom seksualnih aktivnosti. Producenti su, gle čuda, odabrali većinom misice i to iznimno obdarene kad je riječ o grudima. Alex i Hana imaju umjetne grudi, Jelena ih rado pokazuje iako je "ravna ko daska", Stefany ispadaju na sve strane kakav god grudnjak odjenula, a nesretna Slađa, koja je svega dvanaest dana provela na Farmi, ima poprsje da bi se jedna Jenna Jameson mogla posramiti.

Dakako, niti gledatelji nisu toliko licemjerni da tvrde kako im teško pada pogled na ogromne sise mladih djevojka, pa makar bile i umjetne. "Tko bira, masturbira", rekla bi dobra stara poslovica, pa je nekad i plastika u službi korisne stvari. Dvina i Ivana su jedine djevojke koje nemaju velike niti umjetne grudi, a niti im "slučajno" ne ispadaju.

"Ja sam jako normalan i želim da to svi vide"

Floskula "želim da me svi vide u pravom svijetlu" već je izlizana i prožvakana, ali svi sudionici tvrde kako se samo žele dokazati kako su normalni i super ljudi "baš kao svi mi". Ipak, svjesni su kako zbog samopromocije nije na odmet tu i tamo u nečije ruke uvaliti ponešto od aduta, sve, naravno, u službi samopromocije koja je u Hrvatskoj postala najunosnije zanimanje iza menadžerstva.

Osim poprsja, proteklih je tjedana "slučajno" pao i poneki poljubac, a Svizac je definitivno kralj Farme po tom pitanju. Djevojke su, prema otužnim statistikama na Farmi, zasad pokazale ozbilniji interes jedino za njega, pogotovo otkad se Drviš potukao s Lupinom, pa je "prava muškarčina" morala prijevremeno izletjeti iz showa. Otkad je i Aleksandra Grdić izašla iz "Farme", što producentima nikako ne odgovara jer je njezina promiskuitetnost itekako kupovala glasove gledatelja, Svizac je ostao sam s Jelenom, Dvinom, Ivanom, Hanom i Stefany, a na koju će najprije nasrnuti, gledatelji nestrpljivo iščekuju.

Svizac i Drviš širili noge kako bismo svi vidjeli da njima tamo ništa ne fali

Ipak, nisu samo farmerke te koje pažnju privlače sisama, seksi plesom koji nerijetko u jutarnjim satima završi na stolu, međusobnim žvaljenjem u "olfo" kroničnom nedostatku nježnosti i ostalim seksualnim izletima poput ležanja jedne na drugoj ili šlatanja po guzi. (Nemojmo zaboraviti kako su se došle "pokazati u pravom svjetlu", op.a). Prije je to radio Stipe Drviš, a sad opušten Svizacširi noge kako bi djevojke, a i hrvatska javnost, imali uvid u njegovo međunožje pa makar preko traperica, a i Neno Pavinčić nerijetko voli zaboraviti kako je farma krcata kamerama pa mu nonšalantna šetnja u gačicama nije strana.

Grudi najbolje prodaju reklamni prostor, a kako dolazi ljeto, producenti ruke trljaju u nadi kako će brzi porast temperature utjecati na još brži pad količine odjeće na farmerima i farmerkama.

Tekst: Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Pročitajte više