Goran Višnjić promijenio izgled, pratitelji mu pišu: Nisam te prepoznala

Foto: Instagram

GLUMAC Goran Višnjić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije nego inače. Na novoj fotografiji Višnjić ima nešto svjetliju kosu te je pustio bradu i brkove.

"U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno", napisao je Goran u opisu fotografije.

Neki pratitelji odmah su počeli nagađati da je ova promjena imidža zapravo za seriju Vikinzi: Valhalla, čijoj trećoj sezoni se pridružuje.

"Izgledaš svježe", napisala mu je pjevačica Nina Badrić, dok su drugi pratitelji pisali: "Vala, nema dalje", "Dakle, wow", "Top prijatelju", "Izgledaš dobro", "Izgledaš pomalo kao Sean Connery s tim izgledom", "Nisam te ni prepoznala", "Čudno je, ali ne mogu dočekati seriju".

Podsjetimo, Višnjić će u seriji utjeloviti lik Erika Crvenog (Erik the Red), vikinškog oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. Vikinzi: Valhalla je povijesna dramska serija koju je kreirao Jeb Stuart za Netflix kao nastavak Vikinga, koje je stvorio Michael Hirst. 

Pročitajte više