Gotovo 4.5 milijuna ljudi traži da se Amber Heard izbaci iz novog Aquamana

Screenshot: Youtube

VIŠE od četiri milijuna nezadovoljnih fanova potpisano je peticiju sa zahtjevom da se Amber Heard otpusti s filma Aquaman 2 s objašnjenjem da je uništila karijeru bivšeg muža Johnnyja Deppa.

Peticija je do sada dosegnula 4.43 milijuna potpisa, što je na pragu prvobitno postavljenog cilja od 4.5 milijuna potpisa. Peticija je pokrenuta još 2019. godine, a sad je ponovno postala aktualna, usred sudske parnice između Amber i Johnnyja Deppa. Mnogi već kao zamjenu predlažu Emiliju Clarke. Peticiju je kreirala Jeanne Larson 2020. godine.

"Učinite pravu stvar. Ukloni Amber Heard iz Aquamana 2", napisala je u opisu peticije.

Stručnjakinja na sudu potvrdila Heardine izjave

Prije nekoliko dana na suđenju između Deppa i Heard u korist glumice je svjedočila konzultantica za industriju zabave Kathryn Arnold koja je rekla da su "klevetničke izjave" Deppova odvjetnika, Adama Waldmana, nanijele štetu karijeri Amber Heard, rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada s njom uslijed reakcije društvenih medija.

"Dobila sam scenarij, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili", rekla je ranije Heard o svom angažmanu u novom Aquamanu. Arnold je na sudu ponovila njezine tvrdnje, opisujući promjene koje su napravljene u scenariju. 

"Vjerujem da je u prvom činu filma ozlijeđena ili je to imalo veze s bebom", rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Heard jer nije vidjela kasnije verzije scenarija. Ustvrdila je da Heardin lik kraljice Mere "završi u bolnici rano u novom filmu Aquaman 2 i da ga nema do kraja".

Arnold je također posvjedočila da je Heard trenirala pet sati dnevno nekoliko mjeseci pripremajući se za veliku akcijsku sekvencu, ali da joj nisu rekli za njezinu smanjenu ulogu sve dok nije stigla na set. 

"Tako je njezina uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za što je trenirala dok se pripremala za film", zaključila je konzultantica.

Pročitajte više