Gradonačelnik Valpova ispričao se Hani zbog uvreda svog sina: "Nema opravdanja"

Foto: Instagram

HANA HADŽIAVDAGIĆ jučer je objavila na svom Instagram storyju screenshot privatne poruke koju joj je poslao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala. Influencerica je pokazala poruku u kojoj joj je Jakov napisao: "Ku*vo balijska na čemu ti zarađuješ" te joj je poslao, kako piše Hana, fotografiju međunožja. 

Gradonačelnik joj se ispričao

Hana se zatim javila njegovom ocu Matku Šutalu koji joj je i odgovorio na mail. Ispričao joj se zbog ponašanja svoga sina.

"Poštovana gđo. Hadžiavdagić Tabaković, zahvaljujem na upućenom pismu. Nemam riječi kako bih opisao ovu doista neugodnu situaciju. Želim Vam reći prije svega da za ovakvo ponašanje nema niti može biti opravdanja. Ne podržavam nedolično ponašanje bilo kakve vrste i u isto vrijeme ga osuđujem.

Primite moju iskrenu ispriku, ako Vam to imalo što znači, a ja ću vjerujte učiniti sve što je u mojoj moći da se takvo nešto ne ponovi. Srdačan pozdrav, Matko Šutalo", piše u mailu. 

Podsjetimo, nakon što se Jakov Šutalo javio Hani na Instagramu, ona je uz screenshot uvreda napisala: "Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem." Zatim se javila njegovom ocu.

"Pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati što se događa i što Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam netko tko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam.

U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti", napisala je u mailu, dodajući da je dosta mržnje na društvenim mrežama. 

Pročitajte više