Grozna priznanja o intimnim odnosima: "Pobjegao je zgrožen iz sobe"

Foto: Instagram

MNOGI imaju velika očekivanja od Valentinova, te vjerojatno sad odrađuju posljednje pripreme prije dana zaljubljenih. Budimo realni, većini je na pameti seks, a malo je onih koji trenutno razmišljaju o najgorim ili najčudnijim stvarima koje bi im se mogle dogoditi.

Zato su društvene mreže pune ispovijesti ljudi koji su svoj prljavi veš odlučili razvući u javnosti.

Pa krenimo...

"Htjela sam se prebaciti u obrnutu kaubojku, a taj mi je tip zgrabio stopalo i počeo ga sisati. Totalno me izbacio iz takta", priznala je jedna djevojka.

"Bivša i ja poseksali smo se u krevetu njenog starijeg brata, a ona je squirtala i ostavili smo mokar krevet. On se vratio dva sata kasnije i legao u to, a čuli smo ga kako komentira da je plahta još mokra od pranja", priznao je jedan mladić.

"Udarao sam jako i pomislio sam da to njeni guzovi udaraju jedan o drugog, no ispalo je da su moji", priznao je drugi mladić.

"Seksali smo se i njegov penis je izletio i završio u krivoj rupi. Cijelo tijelo mi se šokiralo od boli. Sklupčala sam se u fetalni položaj i ljuljala se naprijed nazad. Htio je zvati hitnu pomoć, ali rekla sam mu da ću biti dobro", priznala je djevojka pod imenom Mona.

>>>Žene opisale najgora iskustva iz kreveta u 6 riječi, neke priče su teški jao<<<

"Brat se prerano vratio doma pa sam morala tipa izbaciti van da on ne skuži tko je to. Ugurala sam mu Bibliju u ruke i rekla da glumi Jehovinog svjedoka", priznala je druga.

"Bili smo u pozi 69, ali tako da je on stajao. Borila sam se s gravitacijom pa mi se zavrtjelo, a on me zgrabio jače oko struka i stisnuo. Time mi je stisnuo trbuh. Stisnula sam guzove, a kad me udario po njima prdnula sam. Samo me ispustio iz ruku i izašao iz sobe", otkrila je jedna djevojka svoje najgore iskustvo.

"Dok me dečko zadovoljavao, u sobu je ušla cimerica s dečkom. On je navukao poplun preko glave i nastavio kao da nisu tamo", priznala je druga.

"Zadovoljavao sam curu u kući njene mame nakon tuluma, kad je ušla njena pijana ujna i rekla da nije u pravoj sobi", ispričao je mladić koji je ipak prekinuo to što je radio.

"Nijedna od nas nije znala da ona može squirtati. Ušlo mi je u nos", otkrila je jedna djevojka.

"Bili smo napušeni i seksali smo se kad je on stao da mi kaže da bi mu sad sjeo jedan hamburger", priznala je druga.

"Seksali smo se kad je moja mačka skočila na krevet i ugrizla ga", "Zaspala sam dok me zadovoljavao" i "Iščupao mi je tampon zubima", tri su jednako čudne ispovijesti.

"Policija nam je pokucala na vrata jer su susjedi prijavili da cura vrišti unutra. Morala je policajcima objasniti što je bilo", priznao je jedan dečko.

"Ispala mi je perika, a on ju je zgrabio i bacio preko sobe. Koja sramota", priznala je još jedna korisnica Twittera.

Pročitajte više