Grubnić priznao o kojem događaju ne želi govoriti: Najveći strah i trauma mog života

Screenshot: InMagazin

DIZAJNER Marko Grubnić se pridržava mjera za prevenciju širenja koronavirusa i ovih dana ostaje kod kuće, odakle je otkrio kako provodi izolaciju, ali i koji je najtraumatičniji trenutak u njegovom životu o kojem ne želi ni govoriti. 

"Nisam sam u izolaciji, to je ono što je jako važno. Nadam se da niste ni vi jer nekako se lakše podnose ovi dani kad čovjek nije sam. Vrlo sam odgovoran i slušam apsolutno sve upute Nacionalnog stožera. Što se tiče distanciranosti, što se tiče higijene. Opskrbio sam se sa svim što mi je potrebno za odlazak jednom tjedno u dućan", ispričao je Grubnić za InMagazin

Otkrio je da je već ranije shvatio da voli kuhati i da mu to dobro ide, no i da se pribojava kako će se to odraziti na izgledu njegova tijela nakon izolacije, a priznao je da mu nedostaju putovanja koja obožava. No o jednoj temi, tvrdi, više nikad neće pričati jer mu je strah nakon potresa u Zagrebu još uvijek prisutan. 

"Ja sam sebi obećao već tu nedjelju kad se to dogodilo da nikada javno i nikada općenito neću pričati o tom događaju u svojem životu. Reći su samo sada kratko da je to bila najveća trauma u mom životu i najveći strah. Nažalost, ja to nikad neću zaboraviti, ali moj izbor je da više o tome ne pričam, jednostavno više ne želim širiti tu energiju koja se bila dogodila i taj strah koji se bio dogodio", rekao je Marko. 

Umjesto toga odlučio se okrenuti pozitivnim mislima. 

"Trebate osvijestiti da je život samo jedan i ne treba ga životariti. Treba ga živjeti punim plućima. odgovorno, svjesno, čvrsto s nogama na zemlji, ali treba uživati i u svim sitnicama, u svim ljudima koji nas okružuju, u svim događajima i jednostavno ne treba ništa od toga podcjenjivati, omalovažavati", poručio je Marko i još jednom sve zamolio da se pridržavaju uputa Nacionalnog stožera i ostanu kod kuće. 
 

Pročitajte više