Guza Jelene Glišić trn u oku i don Anđelku Kaćunku: Homo lobi nameće "kult tura"

JEDNA ženska stražnjica, ona manekenke Jelene Glišić, koja se ispod bikinija nazire u promotivnom spotu Hrvatske turističke zajednice, podigla je neviđenu prašinu, a komentar na njeno ukazanje dao je i najpoznatiji don u Hrvata, Anđelko Kaćunko, župni vikar u Gospiću.

"Očito je da homo lobi nameće `kult tura`, to je sve njihovo maslo. Stražnjica postaje važnija od mozga. `Kult tura` je stigao iz inozemstva, ali su ga Hrvati odmah prihvatili jer ne daj Bože da zaostaju za svijetom u šporkici", kazao je don Kaćunko za Slobodnu Dalmaciju, dodajući kako podržava svakoga tko želi izbaciti taj kadar iz promotivnog spota jer se tako "Hrvatska, naš Jadran i ljudi svode na stražnjicu".

Don Kaćunko, koji je svojedobno objeručke podržao promociju knjige Nives Celzijus "Gola istina", a potom popljuvao njen spot za pjesmu "Bijesna" nazvavši ga "odvratnom reklamom nasilja i seksualnih perverzija", navodi kako je "protiv svakog svođenja čovjeka na jedan njegov dio, a posebice ako se uz to vezuju i erotske konotacije".

Pročitajte više