Gwyneth Paltrow na sudu: Zbog nesreće nisam mogla uživati u skupom odmoru

Foto: EPA

GWYNETH PALTROW posljednjih sedam godina vodi pravnu bitku s umirovljenim liječnikom Terryjem Sandersonom koji tvrdi da se glumica zaletjela u njega tijekom skijanja te da je zbog toga pretrpio ozljede.

Paltrow je prošlog petka svjedočila na sudu, a video je postao viralan zbog nekoliko bizarnih trenutaka koji su se dogodili dok je odgovarala na pitanja odvjetnika.

Viralni trenutak

Kad su je upitali je li ju je nesreća "odvratila od uživanja u ostatku vrlo skupog odmora", njezin je odgovor izazvao pomutnju na društvenim mrežama.

"Pa, izgubila sam pola dana skijanja, da", odgovorila je i tako pokrenula lavinu komentara na Twitteru.

"Ovo je citat stoljeća", napisala je jedna tviterašica, a druga dodala: "Nema šanse da je ovo stvarno suđenje."

"Zamislite, izgubila je pola dana skijanja", Ovo suđenje je urnebesno! Hvala vam!" i "Nadam se da ćemo sada dobiti melem za liječenje skijaških nesreća", samo su neki od komentara.

"Mala, ali moćna"

Pažnju tviteraša izazvala je i izjava odvjetnice koja je Paltrow nazvala "malom, ali moćnom", a zatim se predomislila i rekla: "Ustvari, niste tako mali", a ljudi se pitaju je li riječ o cirkusu ili suđenju.

"Ovo nije stvaran život, zar ne?" napisala je jedna tviterašica, a druga zaključila: "Odvjetnica želi da dobiju parnicu, ali i da Gwyneth postane njezina nova najbolja prijateljica."

Inače, Sanderson tvrdi da je u nesreći slomio četiri rebra i pretrpio oštećenje mozga te tuži Paltrow za više od 300.000 dolara nakon što je isprva od nje pokušao dobiti više od milijun dolara.

Pročitajte više