Hailey i Justin viđeni u crkvi nakon što je njen otac pozvao kršćane da mole za njih

Foto: Profimedia

Hailey i Justin Bieber viđeni su prvi put nakon što je njezin otac Stephen Baldwin zabrinuo fanove jer je javno molio kršćane da mole za njih. Manekenka (27) i pjevač (29) snimljeni su kako dolaze u crkvu u Los Angelesu u svom novom Tesla Cybertrucku vrijednom 90.000 dolara.

Hailey je izgledala neraspoloženo u žutom džemperu i širokim trapericama, dok se Justinovo lice jedva vidjelo ispod kapuljače njegove prevelike crne majice. Par koji je nedavno proslavio petu godišnjicu braka često sebe opisuje kao "pobožne kršćane".

Inače, Baldwin je u ponedjeljak podijelio objavu Victora Marxa, osnivača All Things Possible Ministries, crkvene zajednice u SAD-u, koja sadrži snimku poznatog pjevača kako svira gitaru i pjeva pjesmu I Could Sing of Your Love Forever, sastava Hillsong Worship.

Obožavatelji zabrinuti

"Kršćani, molim vas, kad pomislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu njima, za njihovu mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu", napisao je spomenuti Marx u objavi koju je podijelio Haileyin otac.

Victor je istaknuo da se njegova supruga Eileen Marx i Haileyina majka Kennya Baldwin "često mole zajedno" za mladi par. Iako je Stephen podijelio objavu na svom Instagram storyju, nije ponudio nikakav dodatni kontekst o tome kroz što Hailey i Justin prolaze.

Međutim, obožavatelji su se zabrinuli za dvostrukog dobitnika Grammyja i manekenku, kao i za stanje njihovog braka, te počeli pisati brojne komentare ispunjene molitvama. "Trebaju naše molitve više nego ikada", stoji u jednom od komentara ispod objave.

Pročitajte više