Hakija se ženi: "Znamo se tek mjesec dana, ali ona je prava"

Foto: Facebook

FARMER Hakija Špago iz Konjica za RTL je otkrio da je zaljubljen te da se planira oženiti. Najveći zavodnik 12. sezone ljubav nije našao s kandidatkinjama, već izvan seta popularnog showa Ljubav je na selu, a odabranicu svog srca zna mjesec dana.

Osvojila ga je tajanstvena 30-godišnja Zagrepčanka, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, čije ime još ne želi otkriti, a sve je počelo jednim zahtjevom za prijateljstvo.

"Upoznali smo se zahvaljujući društvenim mrežama… Jednog dana poslala mi je zahtjev za prijateljstvo. Vidjela me na televiziji, svidio sam joj se, bio sam joj privlačan, zanimljiv, simpatičan i odlučila mi se javiti. Nakon pola sata ja sam njoj prvi poslao poruku", rekao je Hakija.

"Sve je krenulo od opuštenog razgovora, šala i priča. Već tada mi je priznala kako je bila sigurna da ću joj se javiti čim mi pošalje zahtjev. Imala je neki dobar osjećaj, a isto je bilo i s moje strane. Kad sam vidio njezine fotografije i uputio joj prve riječi, nešto mi je govorilo da će to biti djevojka moga života", ispričao je.

Zakazuju termin kod matičara

Dodao je da su prvi razgovori trajali satima.

"Razgovarali smo danonoćno, preko poruka, videopoziva, zvali jedno drugo! Nakon samo tri dana dogovorili smo piće. Prije desetak dana odlučio sam otputovati k njoj u Zagreb i proveli smo divan tjedan skupa. To je to! Sigurni smo! Trenutno smo kod mene u Konjicu. Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati, stigli smo ovdje da zakažemo termin s matičarom", dodao je.

Otkrio je i kakve su planove stvorili.

"Ona je upoznata s cijelom mojom situacijom, poslom i raftingom. Vrlo je komunikativna, druželjubiva, organizirana i zainteresirana da mi pomaže u poslu, da dijelimo svaki djelić života - i privatno i poslovno. Naš je plan provesti život ovdje u Konjicu", rekao je Hakija.

Pročitajte više