Hana Hadžiavdagić Markićki: "Duša ti je tako isprazna i jadna da ni pas ne bi s tobom spavao"

Foto: Facebook/Youtube

NAKON teksta koji je objavio portal Željke Markić, a koji se bavi ljudima koju puštaju kućne ljubimce u krevet, sve više ljudi na društvenim mrežama objavljuje fotke s kućnim ljubimcima.

Mirko Filipović jednom fotkom savršeno odgovorio Markićki i njenom piskaralu

Među njima se našla i Hana Hadžiavdagić koja se usput odlučila obratiti Željki Markić i to ne baš laskavo.

"Draga Željka ti si takva likuša s dušom ispraznom i jadnom da ni najvjerniji pas s tobom u krevetu ne bi spavao, jer psi prepoznaju dobre ljude...to si čula negdje zar ne? O pravom muškarcu da ne govorim... Jadan onaj kojem ti pušeš za vratom. Ne daj Bože da nekome u san dođeš tu nafake ne bi bilo mjesec dana. I još nešto velika 'zaštitnice obitelji'... Neke žene ne mogu imati djecu i psi su im jedina utjeha zato bolje da šutiš ako nemaš nešto pametno za reći jer tvoje pameti svima nam je zaista previše", napisala je Hana na svom Facebooku.

U komentarima je objavila fotografiju na kojoj se ona i njen psić bezbrižno odmaraju u krevetu, uz koju je napisala: "Spavaš li mirno Željka Markić?"

Većina Haninih prijatelja svesrdno se složila s njom pišući komentare poput: "Ja bih ukinula i demokraciju samo da ta žena prestane više pričati nebuloze", "Ljepše je u krevetu sa psom nego s pojedinim spodobama", "Tko ne voli životinje ne voli ni ljude", "Dokazano su bolji od nekih, a čistiji i uredniji od većine ljudi".  

Pročitajte više