Hana Huljić u društvu majke Vjekoslave izašla iz splitskog rodilišta

Foto: Milan Sabic/Pixsell

HANA HULJIĆ danas je izašla iz splitskog rodilišta gdje je rodila kćer Albu koju je dobila s glazbenikom Petrom Grašom.

Iz rodilišta je Hana izašla s majkom Vjekoslavom, koja je stigla u elegantnoj zelenoj haljini. Novopečena mama je pak snimljena u ljetnoj haljini cvjetnog uzorka dok je u rukama držala kćer. 

Podsjećamo, Hana je svoje prvo dijete rodila u nedjelju. Pjevačica je, kako se ranije saznalo, trebala roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije. Djevojčica je stigla carskim rezom. Hana je u jutarnjim satima stigla u rodilište, a rodila je u poslijepodnevnim satima. 

Na vjenčanju otkrili spol i ime djeteta

Podsjećamo, Hana i Petar su na svom vjenčanju otkrili uzvanicima spol djeteta i ime. Tada je javnost saznala da par želi kćer nazvati Alba.

Pažnju javnosti privukao je i stari intervju Danijele Martinović, koja je tada rekla da bi tako nazvala kćer kada bi je rodila. Grašina bivša partnerica otkrila je 2014. godine da je pričala s Grašom o djeci i da su imali isplanirana imena.

Grašin kum Tomaž otkrio po kome je malena Alba dobila ime

Dan nakon što je Hana rodila, slovenski chef i Grašin kum Tomaž Kavčić stigao je u Split kako bi uz pjevača i obitelj Huljić slavio rođenje djevojčice. Tom je prilikom otkrio zašto su Hana i Petar svojoj kćerkici nadjenuli ime Alba.

"Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", rekao je chef.

Pročitajte više