Hana Rodić izvadila filere iz usana: Malo sam pretjerala prije pola godine

Screenshot: YouTube

HANA RODIĆ pratiteljima na Instagramu otkrila je da je izvadila filere iz usana.

Hana je najprije otkrila da bi voljela postati model. "Trenutno radim na tome. Ako niste primijetili nemam više ekstenzije na trepavicama, skratila sam nokte, izvadila sam hijaluronske filere, ne idem više u solarij... I ošišala sam se jučer", rekla je Hana pratiteljima.

Na pitanje zašto je izvadila filere, otkrila je da ipak misli da je malo pretjerala. "Prirodno imam pune usne i malo sam pretjerala s filerima prije pola godine", priznala je.

Hana je u svibnju prošle godine otkrila da je povećala usne. Napisala je i da je dala ubrizgati dva mililitra filera. "To nije tajna. Ima već dvije godine otkako sam ih povećala", rekla je tad.

Ljetos se pohvalila i većim grudima, radi kojih se zaputila u Istanbul. "Doktor mi je na konzultacijama predložio što je najbolje za moje tijelo, koji oblik, koja veličina. Naravno, nije za svakog isto. Ja sam u jednu stavila 400 mililitara, u drugu 360. Nisam htjela pretjerivati s veličinom. Stavila sam okrugle implantate, iako izgledaju nešto manje prirodno, a išla sam na zahvat ispod mišića jer tako dojka ljepše pada, nema onog naglog prijelaza", objasnila je Hana tad.

Pročitajte više