Pjevač nakon razvoda od Meline i prevari: Doživio sam izdaju. Zabila mi je nož u leđa

Foto: M.P./ATAImages/PIXSELL

PJEVAČ Haris Džinović se prošli tjedan razveo od supruge Meline za koju tvrdi da mu je zabila nož u leđa. "Ne volim prevare, ne volim jednu najgoru riječ koja postoji, a ja sam je doživio u ovom slučaju, to je izdaja. Sve sam dao ovoj obitelji kao i njoj. Živio sam život obiteljskog, mirnog čovjeka, domaćina. Ali dobro, nema veze, preživjet ćemo izdaju. Volio sam je najviše na svijetu, naravno, više od sebe sam je volio", rekao je u intervjuu za emisiju Scena na Blic televiziji.

"Taj nož u leđa kada dođe onda ima nevjerojatnu težinu. Ne bi mi bilo okej da mi dođe netko iz čista mira i kaže: 'Znaš što, više ne mogu ili neću, našla sam drugog frajera' i tako dalje, da ja kažem: 'Hajde, sve je u redu.' Ne može biti sve u redu kada je uloženo tu deset, petnaest, dvadeset godina. Gradite nešto u životu i onda srušite, a to je naš specijalitet jugoslavenskog mentaliteta", dodao je. 

Tvrdi da mu se prijatelji često javljaju porukama te da su na njegovoj strani. "Lijepo je kada se jave. Nije prijateljstvo samo zagrljaji po kavanama i u dobrim raspoloženjima, nego i kada je čovjek u nekom problemu. Ne može me stvarno ništa uzdrmati", tvrdi on.

"Zaljubljivao sam se kao konj"

"Možda je moglo prije godinu i pol dana, ili prije ne znam koliko godina. Puno sam bio ranjiviji, imao sam uvijek tragične ljubavi i patnja je bila neviđena. Nikako da stanem na pravi kamen. Zaljubljivao sam se kao konj. Iz toga su proizilazili emotivni lomovi", kaže.

Rekao je da je Melina tijekom braka počela voditi neki drugi život te da se upropastila s prečestim druženjem s prijateljicama. "Nijedna prijateljica, ako nema baš sretan brak, ne želi ni onoj drugoj prijateljici da ona ima sretan brak", govori pjevač.

"Ne krivim nikoga, ni njene prijateljice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se događalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene". 

"Imala je slobodu kretanja i moje povjerenje"

Istaknuo je da bi istražio stvar da mu je netko nešto rekao vezano konkretno za prevare. "Možda se to vješto skrivalo. Dao sam joj apsolutnu slobodu kretanja, povjerenje 101 posto, tako da sam bio siguran da ona to ne bi napravila. Međutim, eto, ima nekih indicija da jest. Ne znam, nisam provjerio ništa, ali ako cijeli grad bruji o tome, sigurno tu ima nešto", kazao je. 

Ipak nije ništa istraživao jer, kako kaže, nije taj tip. Ispričao je kako s ljudima radi i komunicira na bazi savjesti, no ističe da to očito nije dobra filozofija i misli da po tom pitanju treba zauzeti drugi stav. Pjevač misli kako nisu imali promašenu ljubav. "Život se nastavlja, život ide dalje", zaključio je. 

Pročitajte više