Haris Džinović nakon razvoda: Kad žena sama izlazi bez muža, onda se nešto vrti

Foto: Instagram

Pjevač Haris Džinović jučer se i službeno razveo od supruge Meline, a nakon razvoda progovorio je o nepoznatim detaljima iz svoga braka.

"Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na obitelj, a obitelj je svetinja. Ovdje je obitelj rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprinio razbijanju obitelji. Nije mi žao novca, žao mi je nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje", rekao je pjevač za HypeTV.

"Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unatrag. Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi 'skaču'", dodao je i otkrio kakav je Melinin odnos sa sinom.

"Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana, krasna majka. Ja sam podržavao to, do jednog razdoblja, do veljače prošle godine i to je bilo tako. Ali mislim, kad sam vidio da je vrag odnio šalu, onda sam morao prekinuti sve", rekao je.

"Posumnjao jesam, ali nisam čačkao to ja. Što znam. Ti izlasci po Beogradu bez mene u zadnjih par godina. Kad žena sama izlazi bez muža, onda se nešto vrti. Ona je lijepa žena, na nju svi skaču, a pogotovo je trijumfalna ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića. I vjerojatno dok kuja ne mrdne repom, druge ne mogu ništa. Vjerojatno ima njene krivice u toj nevjeri, ali to ona jedino zna", zaključio je.

"Melina je nikakva žena"

Podsjetimo, Haris i Melina upoznali su se 2003. godine. Prvi put ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, ali nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona. Vjenčali su se nakon 11 zajedničkih godina u Dubrovniku na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Pjevač nije dopustio da razvod utječe na njegove poslovne obaveze pa je nastavio s koncertima širom regije.

Po izlasku iz sudnice nakon prvog ročišta brakorazvodne parnice Džinović sada već bivšu suprugu nije štedio ustvrdivši da je "nikakva žena". "Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile suglasne, sud je to prihvatio i dao presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači", rekao je pjevač.

"Ne vjerujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svijest. Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je", dodao je.

Pročitajte više