Harry Styles pogođen tijekom nastupa u Beču, držao se za glavu od boli

Screenshot: Instagram

Pjevač Harry Styles tijekom subotnjeg nastupa u Beču pogođen je nepoznatim predmetom.

Styles je tako postao posljednja žrtva bizarnog ponašanja publike. Neki od njegovih fanova na društvenim mrežama podijelili su snimke u kojima se vidi kako je slavni pjevač pogođen nepoznatim predmetom, a nakon toga se grči od boli prije nego što se sagnuo držeći rukama lice. Myriam, obožavateljica iz Njemačke koja je bila na nastupu u Beču, rekla je da je pjevač pogođen nakon što je otpjevao Sign Of The Times, prvu pjesmu na bisu.

”I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da jako boli. Čini se kao da se morao sabrati, a onda se vratio nama i nastavio s nastupom”, rekla je za Yahoo.

Styles je posljednja u nizu glazbenih zvijezda na koje je publika bacala stvari na koncertu. Tako je prošlog mjeseca pjavačica Bebe Rexha pogođena mobitelom u lice dok je nastupala u New Yorku, a ranije je tijekom nastupa pogođena i američka country pjevačica Kelsea Ballerini.

Prije nekoliko dana, tijekom koncerta u Chicagu, netko je iz publike bacio mobitel na Drakea, a britanska pjevačica Adele je ovaj tjedan progovorila protiv incidenata, rekavši svojoj publici da će ih “ubiti” ako pokušaju nešto baciti na nju.

Pročitajte više