Netko iz publike bocom pogodio Harryja Stylesa u međunožje, njegova reakcija je hit

Screenshot: Twitter

PUBLIKA ponekad može biti zahtjevna, a ponekad i agresivna. Dokaz tome je incident koji se dogodio na koncertu Harryja Stylesa u Chicagu, a snimka je postala viralna na Twitteru.

Netko iz publike bacio je bocu prema pjevaču i pogodio ga ravno u međunožje. Harry se iste sekunde sagnuo od boli i uhvatio za međunožje i dahćući u mikrofon rekao: "Pa ovo je nezgodno."

Harryju je bilo potrebno nekoliko trenutaka da se oporavi te je počeo tresti nogama i poskakivati ne bi li došao sebi. Nakon što je bol popustila, počeo se šaliti i govoriti visokim piskutavim glasom prije nego je nastavio koncert poput pravog profesionalca.

Pustite čovjeka na miru

Ekipa na Twitteru stala je u Harryjevu obranu: "Prestanite bacati stvari na ovog čovjeka", "Tako je ljubazan i strpljiv", "Tip je nesvakidašnje ljubazan" i "Sada ga volim još više" samo su neki od komentara tviteraša dok je jedan zaključio: "Toliko su puta bacali stvari na njega da se već navikao. Ozbiljno, svako malo vidim da netko baci nešto prema njegovom međunožju, stvarno je smiješno."

 

Pročitajte više