Harry, William i Kate se sreli na izlasku iz crkve, pogledajte kako su se ponašali

Screenshot: YouTube

NAKON što je završio sprovod princa Philipa, William, Kate i Harry viđeni su ispred kapele sv. Georgea kako razgovaraju i zajedno odlaze.

To je prvi put da su njih troje viđeni zajedno, da komuniciraju, od Harryjevog odlaska iz Velike Britanije. Činilo se da ćaskaju, a u jednom trenutku je Kate zaostala pa su braća nastavila dalje hodati zajedno i razgovarati.

Sprovod pod epidemiološkim mjerama

Princ Philip, vojvoda od Edinburgha i suprug britanske kraljice Elizabete II., pokopan je poslijepodne u kraljevskoj kripti dvorca Windsor. Sprovod je bio u obiteljskom krugu zbog ograničenja uvedenih u okviru borbe protiv koronavirusa.

Tijekom sprovoda William i Harry su hodali uz lijes svog djeda, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Peter Philips.

 

Harry je i tijekom intervjua s Oprom Winfrey otkrio da nije u dobrim odnosima s bratom te da će trebati vremena da odnos zacijeli. Sprovod je bio prvi put da su se sreli otkad je Harry odustao od kraljevskih dužnosti, a britanski mediji pišu da se braća vjerojatno nisu vidjela ni u danima prije sprovoda, kad je Harry već bio stigao u Veliku Britaniju, no bio je u samoizolaciji zbog epidemioloških mjera.

Pročitajte više