Hasbullu optužili za zlostavljanje životinja: "Pogledajte što radi toj mački"

Foto: Instagram

INTERNETSKA senzacija Hasbulla Magomedov (20) našao se na udaru kritike zbog videa na kojem se vidi kako vuče mačku za uho odnosno, kako su gotovo svi protumačili, zlostavlja životinju.

Hasbulla je milijunsku vojsku svojih fanova šokirao snimkom na kojoj se vidi samo njegova ruka koja vuče mačku za uho. Navodno je riječ o njegovom kućnom ljubimcu, mačku Barsiku, a na snimci se čini i da udara mačku u glavu.

Video je inicijalno objavljen, kako se može vidjeti po profilnoj slici, na YouTubeu, ali je uklonjen. No na Twitteru je objavljen sporni isječak videa i do sada je skupio više od 3.8 milijuna pregleda.

U komentarima su ljudi osudili Hasbullino ponašanje i tražili su da ga se kazni. "Nekada mi je Hasbulla bio drag, ali ovo je odvratno, pogledajte što radi mački. Moraju mu oduzeti mačku. Jadna životinja", piše jedan korisnik Twittera.

"Izgleda da nije tako drag"

"Ako ovo radi na videu, zamislite onda što radi kada se kamera ugasi. I toj mački i svima onima koje može iskorištavati. Ovo je navodno njegov kućni ljubimac, a ako njemu to radi, onda možete zamisliti kakav je", navodi drugi tviteraš.

"Ionako mi je oduvijek bio iritantan, a ovakvo ponašanje samo dodaje ulje na vatru", piše treća osoba na Twitteru. "Sjetite se što su napravili Kurtu Zoumi kad je udario mačku. Isto treba napraviti i njemu sada", nadovezao se četvrti korisnik.

"Što mu je ta mačka napravila?" zapitao se peti, a šesti pak kaže: "Nadam se da će ga mačka dobro izgrepsti nakon ovog". "Izgleda da Hasbulla ipak nije tako drag, smiješan i simpatičan", zaključuje još jedan tviteraš.

Negativnih komentara na račun Hasbulle još ima mnogo, a on se za sada nije oglasio oko ovog incidenta.

 

Pročitajte više