Hayden Panettiere nema ni 20 godina: "Želim samo starije muškarce!"

ZVIJEZDA serije "Heroji" na Valentinovo je prekinula s 31-godišnjim Milom Ventimigliom. Hayden Panettiere već traži novog dečka. 19-godišnja glumica krasi naslovnicu svibanjskog broja britanskog magazina InStyle u kojem jasno poručuje koliko su joj stariji muškarci privlačniji jer se smatra mnogo zrelijom od svojih i muških i ženskih vršnjaka. "Ne hodam s dečkima svojih godina", odlučna je Hayden.

Glumica bi željela imati veliku obitelj, a budući da je kao mala obožavala "Sopranose", svoju obitelj zamišlja "poput talijanske". "Odmalena sam znala da želim biti mama i da želim puno djece. Voljela bih imati veliku obitelj, poput neke talijanske obitelji", rekla je Hayden koja nije sigurna da bi svojoj djeci dopustila ulazak u svijet šoubiznisa.

"Mislim da moraš biti jako snažna osoba da te to ne dokrajči, i fizički i karakterno. Ja sam imala sreće iako sam počela glumiti sa šest godina, ali ne bih željela da moja djeca moraju prolaziti kroz tu kritiku i osudu javnosti", zaključila je i otkrila da je u lovu na ozbiljnog dečka jer joj sada treba "čvrsta, ozbiljna veza".

Neobično, jer ju je upravo zbog njezine neozbiljnosti ostavio Milo Ventimiglia. Pričalo se da su prekinuli zbog razlika u stilovima života - Hayden je tek otkrila čari noćnih izlazaka, a Milo se primio i poželio ozbiljne partnerice. Iako se krivnja kraha jednogodišnje veze u početku svaljivala na 21-godišnjeg glumca Jesseja McCartneya, ispostavilo se da je on bio samo jednonoćna zabava mladoj glumici. Ona ipak, nakon što je uništila vezu s 12 godina starijim glumcem, traži samo ozbiljne muškarce.

D.D.
Foto: JLP

Pročitajte više