Sjećate se kad su se HDZ-ovcu iz Ratne škole rugali da mu je stranka našla curu?

Foto: Facebook

ANTE BAČIĆ BAĆO, HDZ-ovac koji je upisao Ratnu školu "Ban Josip Jelačić", javnosti je otprije poznat i po zanimljivoj ljubavnoj vezi.

Naime, Bačić je 2018. godine svoju tadašnju titulu predsjednika Mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije predao jedinoj kandidatkinji na izborima, Marini Matković, kćeri tajnice županijske organizacije HDZ-a. A onda se 2020., godinu i pol kasnije, saznalo da su njih dvoje - u vezi.

"Dugo se znamo iz Mladeži, a ljubav se dogodila nakon što je Marina preuzela dužnost. Ne želi da joj se miješam u vođenje Mladeži, koliko god mi to teško pada", rekao je tad Bačić.

"Stranka mu i curu našla"

Naravno, čim se vijest pojavila, krenule su sprdnje. "Stranka mu je čak i curu našla", "HDZ članovima čak i cure nalazi", komentirali su tad Hrvati po društvenim mrežama.

Podsjećamo, Milanović je komentirao upis HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Bačića u Ratnu školu "Ban Josip Jelačić", ocijenivši da je to "kazneno djelo jer u ratnoj školi nije mjesto saborskim zastupnicima, koji su po definiciji državni dužnosnici". 

"Ako se ne povuku, prijavit ćemo ih i osobno ću zabraniti ulazak takvim ljudima u prostorije Hrvatske vojske. Bit će njegova slika tamo bez obzira na to što je član Odbora za obranu. Bit će naređeno i zapovjeđeno da ne može ući u vojarnu jer to su kriminalci koji krše zakon", rekao je Milanović u Kastvu.

Pročitajte više