Heidi Klum u intervjuu jela ljuta krilca pa se skinula u grudnjak: Počinje biti vruće

Screenshot: Youtube

Manekenka Heidi Klum (51) gostovala je u internetskom talk showu Hot Ones, poznatom po tome da u njemu zvijezde jedu začinjena pileća krilca za vrijeme intervjua, te se u jednom trenutku skinula u grudnjak.

Dok je odgovarala na pitanja o svom životu, manekenka je jela ljuta krilca i pila mlijeko iz staklene boce kako bi ublažila ljuti okus, a situacija je eskalirala kada je voditelju emisije Seanu Evansu priznala kako joj "počinje biti vruće". Klum je zatim bez oklijevanja skinula svoju traper košulju i nastavila intervju odjevena u crveni grudnjak.

Ranije u intervjuu, Klum je otkrila koji je bio najskuplji komad odjeće koji je ikad nosila. "Grudnjak od 12.5 milijuna dolara i odgovarajuće gaćice od 740 tisuća dolara za Victoria‘s Secret", rekla je i istaknula kako je taj komad donjeg rublja bio "ukrašen dijamantima i rubinima". "Mislim da sam ušla u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda za najskuplje donje rublje ikada", dodala je.

Iako je ovim potezom iznenadila brojne gledatelje poznatog YouTube serijala, slavnoj manekenki nije strana golotinja, pa tako na svom Instagramu nerijetko objavljuje fotografije i snimke sebe u oskudnim izdanjima. Tako je nedavno podijelila snimke na kojima nosi bijeli čipkasti komplet donjeg rublja, a svoj je 51. rođendan proslavila odmarajući se uz bazen u toplessu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.