Hermiona iz Harryja Pottera u vezi je sa sinom kontroverznog britanskog tajkuna

Foto: Profimedia

GLUMICA Emma Watson, najpoznatija po ulozi Hermione u filmovima o Harryju Potteru, viđena je u Italiji kako se drži za ruke s Brandonom Greenom, sinom kontroverznog britanskog tajkuna sir Philipa Greena.

Novi par zajedno se ukrcao u taksi na vodi te su putovali gradom na romantičnom krstarenju. Iako su Emma i Brandon povezivani od rujna, ranije se govorilo da se glumica zabavlja s biznismenom Leom Robintonom.

Brandon je bio izvršni direktor za digitalnu transformaciju i tehnologiju u očevoj tvrtki od 2014. Iste godine kada je započeo posao, dospio je na Tatlerovu listu 10 najuspješnijih pojedinačnih milijardera.

Brandonov otac umalo je izgubio vitešku titulu

Brandonov otac sir Philip Green modni je tajkun poznat po zarađivanju enormnih količina novca svojom tvrtkom Arcadia Grupom, koja obuhvaća popularne trgovačke lance kao što su Topshop, Dorothy Perkins i Miss Selfridge.

Arcadia je dominirala britanskom maloprodajnom scenom više od 20 godina prije nego što je bankrotirala 2020., nekoliko mjeseci nakon početka pandemije covida-19. Unatoč velikom udaru, The Sunday Times izvještava da Philip još uvijek vrijedi 910 milijuna funti.

Što se tiče njegovog kraljevskog statusa, iako Philip tehnički nije član britanske kraljevske obitelji, proglašen je vitezom 2006. godine. Philipov život pun je kontroverzi. Zbog podnošenja zahtjeva za bankrotom i nekih sumnjivih poslovnih ponašanja, umalo je izgubio vitešku titulu.

Također se bori protiv optužbi za rasističko ponašanje i seksualno uznemiravanje, koje je negirao.

Sestra hodala s "najseksi zatvorenikom"

Philip nije jedini poznati član obitelji Green.

Brandonova sestra, odnosno Philipova kći Chloe Green dospjela je na naslovnice kada je hodala s manekenom Jeremyjem Meeksom, "najseksi zatvorenikom", koji je postao viralan 2014.

Par je bio zajedno od 2017. do 2019., a sina su dobili u svibnju 2018.

Pročitajte više