Hit oglas tjedna: Krasna kuća od 160 kvadrata kraj Zagreba za samo 75 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo jednu kuću blizu Zagreba i čak četiri njemačka automobila. U kategoriji osobnih automobila su u prošlom tjednu najviše pregleda imali atraktivni VW Golf V, dva lijepa BMW-a i jedan iznimno povoljni Mercedes C-klase. Ipak, na prvom mjestu našla se nekretnina i to prilično jeftina kuća pokraj Velike Gorice.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 80 tisuća puta!

5. VW Golf V

Ovaj atraktivni Golf V dolazi s 2.0 TDI motorom od originalnih 170 konjskih snaga. Auto izgleda prelijepo, odličan je za voziti i jako je dobro opremljen. Zaista se isplati pogledati oglas. Do sada je prešao 260.000 kilometara, a novi kupac ga dobiva registriranog do lipnja 2018. godine. Prodaje se za 62 tisuće kuna.

4. BMW 330ci

Ovu BMW-ovu zvjerku od 270 konjskih snaga jednostavno morate pogledati! Motor je nanovo složen i auto ne zahtijeva dodatna ulaganja. Dolazi s dosta opreme i registriran do kolovoza sljedeće godine. Plin je star mjesec dana, a vlasnik je kao razlog prodaje naveo odlazak iz države. Vaš je za 8.300 eura!

3. Mercedes C-klase

C- klasa u ovakvom stanju za 3.350 eura? To je ponuda koju ne smijete propustiti. Auto ima 163 konjske snage i registriran je do rujna 2018. godine. Vlasnik tvrdi da je mehanički u odličnom stanju te da je eko test na tehničkom bio izvrstan. Limariju bi trebalo malo dotjerati, ali zato je i cijena takva kakva jest.

2. BMW serije 3 Coupe

Prekrasan primjerak E30 modela iz 1989. godine izazvao je ogroman interes na našoj Facebook stranici. Oglas je došao do čak 100 tisuća ljudi, a sudeći po komentarima gotovo da nema osobe kojoj se automobil nije svidio. Ima 140 konjskih snaga i odlično je očuvan, a prodaje se za 2.500 eura. Automobil ima Lovato plin, a od opreme su tu ABS, servo, električni podizači stakala i električni šiber, centralno daljinsko zaključavanje, itd.

1. Kuća pokraj Zagreba

Kada se ovako lijepa kuća od 160 metara kvadratnih nalazi u blizini Zagreba i prodaje za samo 75 tisuća eura onda je jasno da imamo hit oglas tjedna. Uz kuću prolazi autobus ZET-a, a udaljenost od velikogoričke obilaznice je 1 min, Velike Gorice 4 min, a Zagreb - Radnička 4 min. Kuća je kompletno adaptirana, a zajedno s pomoćnim objektom od 40 m2 nalazi se na parceli površine 500 m2.  

Pročitajte više