Hoće li nadmašiti Flowers? Miley Cyrus oduševila obožavatelje novom pjesmom

Foto: Profimedia

Miley Cyrus jučer je objavila pjesmu Doctor (Work It Out), koju je snimila u suradnji s Pharrellom Williamsom i oduševila obožavatelje. 

Na YouTubeu je dosad preslušana više od tri milijuna puta. U komentarima ispod spota nižu se brojni komentari obožavatelja, a mnogi se slažu da bi ova pjesma mogla postići popularnost poput hita Flowers za koji je 31-godišnja pjevačica nedavno dobila Grammy. 

Pjesma je nastala 2012.

"Nevjerojatno da je ovaj hit napravila prije 12 godina i čuvala ga za pravi trenutak. Bila je ispred svog vremena i pokazala je koliko je talentirana. Bravo, samo naprijed", jedan je od komentara obožavatelja. Naime, pjesma Doctor (Work It Out) nastala je 2012. godine, a Miley je u razgovoru za za Apple Music 1 objasnila zašto je toliko dugo čekala da je objavi.

"Mi jednostavno vjerujemo u tajming i u sve što se dešava kada bi trebalo da se dogodi... samo se činilo da je bilo tako slučajno, i bilo je toliko usklađivanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vrijeme. Ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imale tada", rekla je Miley.

"Jednostavno smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu nečega što nam je dobro, ali smo osjetili da možda okruženje nije spremno za to", nadovezao se Williams.

Mnogi su na društvenim mrežama pisali i da Miley odlično izgleda te da im djeluje jako sretna. "Sjaji poput dijamanta", "Napokon ju se poštuje onoliko koliko ona to zaslužuje", "S ovom pjesmom me vratila u osamdesete", "Kakva ikona", "Ovo je njezino vrijeme", još su neki od komentara.

Pročitajte više