Holivudska magija: Emma Watson upala u društvo zločestih cura!

DESNA ruka Harryja Pottera, "čarobnica" Emma Watson, počela se družiti sa zločestim curama Hollywooda - na Tjednu mode u Parizu Diorovu reviju pozorno je pratila iz prvog reda u društvu kraljice striptiza i burleske Dite Von Teese, Lily Allen i Katy Perry što je uzrokovalo cijelu pomutnju među paparazzima, koji dobricu Emmu nisu očekivali u ovoj, za nju neobičnoj, kombinaciji. Otkako je Emmu zadesila slava, postala je često lice na društvenim događanjima u rodnoj Britaniji, ali i izvan nje - samo nekoliko tjedana nakon što je potpisala ugovor s modnom agencijom Storm, koja bi se trebala brinuti za njezin imidž u javnosti, 18-godišnja Emma Watson dobila je unosni ugovor s modnom kućom Chanel, čije je novo zaštitno lice. Ljepotica iz filmova o Harryju Potteru na toj je časnoj (i masno plaćenoj) dužnosti zamijenila Keiru Knightley, koja je godinu dana u cijelom svijetu poglede plijenila na plakatima na kojima grudi pokriva crnim šeširom. Kreativni tim iz Chanela i za mladu Emmu Watson najavljuje "nešto provokativno i estetski besprijekorno".

Unosni ugovori i masna zarada

Emma Watson po filmu zarađuje u prosjeku dva milijuna funti, a prošle je godine počela snimati i filmove koji nemaju veze s Harryjem Potterom. Televizijski film "Ballet Shoes", u kojem je imala jednu od glavnih uloga, privukao je prošle godine čak 5,2 milijuna gledatelja, a zasluge su najvećim dijelom otišle mladoj glumici koju britanska publika naprosto obožava. Procjenjuje se da je dosad zaradila više od deset milijuna funti, čime je postala najbogatija maloljetna Britanka. Poznavatelji filma i nemilosrdne holivudske industrije kažu da je nevjerojatno talentirana, pametna i skromna te da će u narednih deset godina osvojiti publiku u cijelom svijetu.

"Bože, pa pustite me na miru!"

Međutim, kako se u cijelu priču uklapaju "zločeste cure" Dita i Katy, agilni novinari još uvijek pokušavaju doznati - Dita, koja je češće obnažena nego odjevena i koja svoj seksi stil njeguje godinama kako bi u konačnici za njega dobila i zasluženo priznanje Emmu podučava vještinama striptiza? A Lily Allen? Kako se napiti i pri tom voditi glamurozni događaj? Kako bili, dežurni britanski dušobrižnici već su se uzbunili (vjerojatno poučeni iskustvom zastranjenih britanskih ljepotica) za sigurnost mlade Emme - a ona im je ubrzano, već jutros odgovorila: "Bože, pa pustite me na miru!"

V.V.
Foto: Getty Images

Pročitajte više