Holivudske zvijezde od korone bježe u Australiju

Foto: Instagram

KADA su se Chris Hemsworth, Idris Elba i Matt Damon zajedno pojavili na Instagramu, mnogi su se fanovi zapitali što se dogodilo s maskama i sigurnom udaljenošću.

Odgovor je, fotka je snimljena u Australiji koja je postala raj za holivudske glumce koji su tamo pobjegli od pandemije koja u Americi i dalje ozbiljno hara i sve drži na mjestu dok u Australiji stvari idu sporo, ali sigurno naprijed.  

Štoviše, Australija je postala ne samo utočište za zvijezde već i za produkciju holivudskih filmova koji su tamo preselili snimanje. Vlada je u Australiju dovukla čak 22 međunarodne produkcije i u lokalnu ekonomiju ubrizgale stotine milijuna dolara.

No, ovo je ponašanje naišlo na kritiku među Australcima koji su zbog pandemije ostali zatočeni u drugim zemljama i ne mogu se vratiti doma. Prisutnost holivudskih zvijezda mnoge je razljutilo.

"Svi znaju da postoje druga pravila za one koji su slavni i imaju novac. I dalje je puno ljudi koji se ne mogu vratiti doma i koji su ostali zarobljeni u drugim zemljama", rekao je Daniel Tusia, jedan od Australaca koji je prošle godine u drugoj zemlji mjesecima zaglavio s cijelom svojom obitelji.

I dok su neki u Australiji samo privremeno i zbog posla, neki su se tamo preselili, a jedan od njih je i Zac Efron. Poznatih će zvijezda biti sve više, a ni to se ne sviđa lokalcima koji tvrde da im priljev bogatih stranaca znatno otežava kupnju nekretnina.

Pročitajte više