Holivudski glumac pokazao što su požari i oluja napravili njegovom imanju

Printscreen: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

HOLIVUDSKI glumac Russell Crowe pokazao je kako je izgledalo njegovo imanje u Novom Južnom Walesu u Australiji nakon požara i kako izgleda sada, nakon kiše. Na Twitteru je objavio dvije fotografije istog pejzaža na kojima se vidi drastična razlika.

Veliki požar, koji je protutnjao kroz selo Nana Glen, koje se nalazi 25 kilometara sjeverozapadno od Coffs Harboura, uništio je u studenom prošle godine tamošnje kuće i imanja. Russell Croweu blizini ovog mjesta ima imanje od 400 hektara zemlje, koje je također bilo zahvaćeno požarom, ali tvrdi da je imao sreće jer mu kuća nije izgorjela.

Drveće i trava ostali su crni nakon požara, ali kako je nedavno bilo nekoliko kišovitih dana, zelenilo se vratilo, što se vidi na fotografijama koje je glumac objavio na Twitteru.

"Moje imanje prije 10 tjedana, nakon vatre, i moje imanje jutros, nakon vikenda s kišom",  napisao je on pored objavljenih fotografija.

Crowe nije bio u Australiji u vrijeme požara, ali je došao vidjeti kakvo je stanje nakon njega i da organizira ljude koji će počistiti njegovo imanje.

Na dodjelu Zlatnih globusa, na kojoj je dobio nagradu za ulogu u mini seriji The Loudest Voice, nije došao, ali je Jennifer Aniston pročitala njegov govor u kojem glumac poziva ljude da sakupe novac za pomoć Australiji.

"Nema nikakve sumnje da je tragedija koja se raširila u Australiji posljedica klimatskih promjena. Moramo raditi u skladu sa znanosti i na globalnoj razini uložiti napor kako bismo stvorili obnovljive izvore energije, poštovati naš planet zbog njegove jedinstvenosti i posebnosti. Tako ćemo svi imati budućnost", pisalo je u pismu koje je pročitala Aniston.

Pročitajte više