Houdeka novinarka pitala je li mu žao zbog pjesme "HDZ zna", evo što kaže

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

JACQUES Houdek od početka ne krije da na izborima podržava Škoru, a večeras se nalazi u njegovom stožeru. Novinarka RTL-a kratko je porazgovarala s pjevačem koji je kazao da Škoru poznaje kao čestitog, vrijednog, marljivog i poštenog čovjeka. 

"Srčano i do kraja, u porazu i pobjedi. Nadam se da će biti ipak u pobjedi", kaže Jacques, a onda je uslijedilo neizbježno pitanje o pjesmi "HDZ zna" koju je Houdek otpjevao 2007. godine. Novinarka ga je pitala je li mu žao što je otpjevao taj hit.

"Nije to baš bio hit. Nije mi žao. Svi smo mi imali veliku vjeru u mnoge opcije u prošlosti. Prošlo je 13 godina i povijest je pokazala kako smo dali podršku ljudima i kako su nam oni tu vjeru vratili. Ovo što sam ovdje ima još veću težinu upravo zato što sam netko tko podržava i ide do kraja za nešto u što vjeruje. Škoro je promjena koja je prijeko potrebna Hrvatskoj", kazao je Jacques.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više