Hrabrost ili ludost? - Marko Grubnić po Opatiji paradira u rozim hlačama

IAKO je moda zaista pitanje vlastitog ukusa i odabira, a kaže se da se o ukusima ne raspravlja, nismo mogli ne reagirati na popodnevno izdanje Modnog Mačka. Opatijska riva ovaj je vikend nezaobilazna postaja svih domaćih celebova koji uživaju u blicevima fotoaparata i svjetlima kamera. Rijetko tko zaista tamo dođe poslušati skladbe koje su pripremili izvođači, a ruku na srce i nije baš da se nešto posebno ima za čuti.

"Marko, čemu to"

Među opatijskim pozerima našao se, a tko drugi, nego Marko Grubnić. Iako je tamo poslovno (odlučuje tko će što odjenuti) Marko tijekom dana ne propušta opatijske kafiće koji su žiža društvenih tračeva, pardon događanja. No, vratimo se mi na Markov posao. Neupitno je to da je on talentiran, ali njegova slika u rozim hlačama ipak je malo previše. I oni najliberalnijih pogleda na svijet ostat će zatečeni i s velikim upitnikom nad glavom nakon što ju vide. "Marko, čemu to", zapitali smo se.

Možda je stiglo vrijeme kada se za takvo nešto dobiva palac gore, i to onaj modni

A onda nam je na pamet došlo jedino logičko rješenje. Naime, vjerojatno ste se i sami jednom u životu našli u situaciji da vas šiša frizer sa frizurom koju ne biste poželjeli ni najgorem neprijatelju, ili ste pak došli na pregled kod okuliste koji tvrdi kako je laserska operacija idealno rješenje za vaše oči, a da on u isto vrijeme nosi "pepeljarke". Tom nekome čudnom nizu očito pripada i Marko Grubnić. Stilist koji ne zna obući sam sebe.

Na slici do njega je Indira iz Colonije kojoj Mačkica od pamtivijeka bira kombinacije, i zbilja Indira izgleda svjetski, dok Marko... Možda bi i on trebao razmisliti da za sebe angažira nekoga tko će mu u najmanju ruku reći da kričavo roze hlače prolaze jedino u vrijeme maškara. Možda je stiglo vrijeme kada se za takvo nešto dobiva palac gore, i to onaj modni.

Sanja Cicvara
Foto: Tea Cimas (Cropix)

Pročitajte više