Hrga i Kopljar odjavili vijesti uz salve smijeha

SREDIŠNJU informativnu emisiju Nove TV, "24 sata", u ponedjeljak su voditelji Mirjana Hrga i Saša Kopljar odjavili uz salve smijeha.

Ova, u najmanju ruku, neuobičajena situacija, razveselila je gledatelje i unijela malo živosti u uobičajeno sivilo ovakvih emisija, koje nas svakodnevno bombardiraju problemima vezanim za štrajkove, ubojstva, nemar liječnika i razmirice sa Haškim sudom.

Voditelj Saša Kopljar, pri kraju informativne emisije prasnuo je u smijeh, da bi zatim isto učinila i njegova kolegica Mirjana Hrga.

Sve je počelo kada je Kopljar počeo čitati prilog o vjenčanju dvaju tigrova u Kini. Voditelj je došao do dijela koji opisuje vjenčanje na kojem nije nedostajalo glazbe, a svadbu su, uz turiste, svojom nazočnostu počastili medvjed i majmun koji su svirali tradicionalne kineske instrumente. U tom je trenutku Kopljar, nakon što je u prilogu vidio majmuna “svirača činelica” obučenog u žutu majicu - prasnuo u smijeh.

Njegov smijeh se pojačao kada je došao do dijela kada drugi majmun pali vatromet koji je označio početak slavlja. U tom trenutku ton u studiju je bio isključen, a čuo se originalni kineski s priloga.

Mirjana Hrga je kroz smijeh gestikulirala tehničkom osoblju u studiju, no kada je vidjela da ide uživo, rekla je: "Ovo je bilo veselo, ovo je... za Sašu su ove manifestacije..."

Saša Kopljar se i dalje nezaustavljivo smijao, a emisija je završila prilogom koji je, srećom, imao već unaprijed snimljen ton.

Nakon priloga krenula je odjava, a Hrga je neugodnu situaciju pokušala izvući na sljedeći način: "Evo, nakon što se Saša dobro nasmijao, stigli smo do kraja emisije..."

Voditeljica je za kraj najavila izvještaj iz Maksimira u kojemu, reče Mirjana, ništa novo. Ta njena konstatacija je tom trenutku Kopljar ponovo nagnala u gromoglasan smijeh.

Hrga je emisiju odjavila sa: "Saša! Saši je jako smiješno, lijep pozdrav", a on je jedva uspio reći: "Doviđenja do sutra!".

Za kraj su se voditelji Dnevnika Nove TV još jednom, zajednički grohotom, nasmijali.

Glasnogovornica Nove TV pitali smo što se zapravo dogodilo. Ona nam je rekla da ona u ovakvoj situaciji ne vidi ništa čudno. Smatra da je prilog bio smiješan, pa da je logično da se svi smiju, što uključuje i voditelje.

Na naše pitanje smatra li da je to neprofesionalno rekla je: "Ne. I Saša i Mirjana su bili ležerni, i oni imaju ljudske emocije."

Od istog izvora dozali smo da se neće ispričati svojim gledateljima, jer kako misle, za to nema razloga.

Pročitajte više