HRT zvao Hloverku Novak Srzić da se vrati u "Otvoreno", ona odbila

Foto: FAH

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ dobila je ponudu s HRT-a da vodi emisiju "Otvoreno" i ove sezone, međutim, ona je to odbila.

"Istina je, imala sam ponudu da ove sezone vodim 'Otvoreno', međutim, odbila sam. Moja odluka je da se vratim živjeti u Makarsku i posvetim se Turističkoj zajednici i turizmu. Moglo bi se reći da sam već duboko zaglibila u turističke vode te nema govora o mom povratku na HRT", otkrila je za Index.

S HRT-a nisu htjeli komentirati navode da su bivšoj voditeljici nudili povratak na posao. "Obavješćujemo Vas kako Hrvatska radiotelevizija ne komentira medijska nagađanja", šturo su nam odgovorili.

Inače, Hloverka je jučer izabrana na mjesto direktorice Turističke zajednice grada Makarske. Članovi Turističkog vijeća izabrali su je jednoglasno. Hloverka je na lokalnim izborima bila kandidatkinja HSLS-a za gradonačelnicu Makarske.

Dugogodišnja novinarka i urednica otkaz je na HRT-u dobila u proljeće 2015. godine nakon istupa u javnosti, u kojima je izrazila nezadovoljstvo prijenosom inauguracije predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Cijela stvar završila je na sudu da bi Hloverka zatim bila vraćena na HRT izvansudskom nagodbom.

 

Pročitajte više