HRT-ova voditeljica o drami na autocesti: Vozila sam se u autu i odjednom čula prasak

Foto: Instagram

HRT-ova voditeljica Jelena Glišić doživjela je vrlo neugodnu situaciju na autocesti o kojoj je progovorila na svom Instagram profilu. Naime, Jelena je bila za upravljačem automobila kad joj se u jednom trenutku potpuno razbilo vjetrobransko staklo. 

U videu koji je objavila objasnila je što se točno dogodilo.

"Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam se autoputom normalnom brzinom i samo odjednom buuum i razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela", rekla je Jelena i pokazala fotografije razbijenog vjetrobranskog stakla. Na njemu je našla ostatke perja. 

"Zaletjela mi se jedna velika ptica i razbila mi šoferšajbu, ali postoji caka, istekao mi je tada kasko, nekih mjesec dana nisam imala kasko. Uvijek sam bila u žurbi i mislila da ću to uskoro obnoviti i da se ništa neće dogoditi kroz par dana. E, pa krivo, osigurajte se, tu je kasko za nas. Neka ovakve situacije prođu što bezbolnije", poručila je Jelena.

Upozorava ljude da ne počine grešku kao ona.

"Ljudi dragi, ako ste ikako u mogućnosti osigurajte se na vrijeme, ne dopustite da se i vama dogodi ovakva situacija. 🙄 Razmišljanje: 'Ma dobro, neće biti ništa ovih mjesec dana dok ne obnovim Kasko', u mom slučaju se pokazala poprilično pogrešnom", zaključila je.

Pročitajte više