Hrvati na Twitteru o Milanoviću: "Ovo bi se u narodu stručno nazvalo 'je*e, ne vadi'"

Foto: X

MILANOVIĆ je danas napravio kaos. Sljedećih mjesec dana mediji i društvene mreže brujat će samo o njemu nakon što je objavio datum izbora. Prvi put otkad je Hrvatske izbori će se tako održati u srijedu. Na birališta ćemo 17. travnja, a ta srijeda bit će neradan dan.

Nakon toga se pojavio na presici SDP-a. Ide na izbore i bit će kandidat za premijera. Kako je kazao šef SDP-a Peđa Grbin, Milanović će biti kandidat za premijera i nosit će listu u prvoj izbornoj jedinici. Kako se neslužbeno doznaje, uskoro će dati ostavku na mjesto predsjednika.

Bio je ovo buran petak za predsjednika, a takve su i reakcije na društvenim mrežama. Komentatori odavno nisu bili ovako uzbuđeni i dok mnogi pišu (ne)ozbiljne političke analize, jača strana Twittera se počela sprdati.

Ljudi pišu: "Agent of chaos"

"Lik se pobrinuo da uživamo uz kokice", "Izbori u srijedu, taman spojiš četvrtak i petak s vikendom", "Parlamentarni izbori u srijedu, 17. travnja, na Svjetski dan cirkusa. Simbolično!", "Zoki si ne bi bolji PR priskrbio ni da je osobno pronašao i spasio Kate Middleton", "Kakav AGENT OF CHAOS!", "Šta je Zoran Milanović danas sve priredio Plenkoviću i HDZ-u bi se u narodu stručno nazvalo 'jebe, ne vadi'", "Plenki ima srčani trenutno", "Ovaj dan je sve luđi, Milanović main character mode, on je taj lik", samo su neke od reakcija tviteraša.

Pročitajte više